“Θανάσιμη” πεθερά η Μαρία Εκμεκτσίογλου: “Έβαζα περούκες και παρακολουθούσα τα παιδιά μου στα ραντεβού τους”

09:04 - 01/02/2023

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε η Μαρία Εκμεκτσίογλου στην ΕΡΤ, όπου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, το διαζύγιο αλλά και τα παιδιά της. Η μαγείρισσα αποκάλυψε πως είχε έναν «πολύ σκληρό πατέρα» που της είχε πει πως αν χώριζε με τον σύζυγο που παντρεύτηκε επειδή τον διάλεξε η μητέρα της θα «αυτοκτονούσε». «Θέλω […] The post “Θανάσιμη” πεθερά η Μαρία Εκμεκτσίογλου: “Έβαζα περούκες και παρακολουθούσα τα παιδιά μου στα ραντεβού τους” appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

“Θανάσιμη” πεθερά η Μαρία Εκμεκτσίογλου: “Έβαζα περούκες και παρακολουθούσα τα παιδιά μου στα ραντεβού τους”

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε η Μαρία Εκμεκτσίογλου στην ΕΡΤ, όπου μίλησε για τα [...] The post “Θανάσιμη” πεθερά η Μαρία Εκμεκτσίογλου: “Έβαζα περούκες και παρακολουθούσα τα παιδιά μου στα ραντεβού τους” appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Κορίτσι μπήκε στο νερό για να σώσει γατάκι που είχε παγιδευτεί – Η πράξη της συγκίνησε το διαδίκτυο

Απρόσμενη στιγμή: Ο Trannos τραγουδά Χριστοδουλόπουλο – Πώς αντέδρασε το κοινό

Γυναίκα ανακαίνισε την κουζίνα της με 230 ευρώ και εντυπωσίασε με το αποτέλεσμα

Το μπάνιο της Νατάσας Θεοδωρίδου με ροζ μάρμαρο και μίνιμαλ αισθητική εντυπωσιάζει με το στιλ του

Γυναίκα μοιράζεται τις ασκήσεις που την βοήθησαν στη βελτίωση της φυσικής της κατάστασης και την απώλεια βάρους

Το γεφύρι του Μανώλη «χάνεται» κάτω από τη λίμνη τον χειμώνα και ξαναεμφανίζεται κάθε καλοκαίρι