Έλεος!-Έλενα Χριστοπούλου: Λόγω της αγάπης δεν έκανα παιδιά και θα έπρεπε να είναι σεβαστό – Ξέρει ποιος είναι αυτός που λέω

03:00 - 01/02/2023

Την Έλενα Χριστοπούλου υποδέχθηκαν η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης στο πλατό της εκπομπής «Έλεος!» του ανατρεπτικού late night-talk show του Mega που μεταδόθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (31/1). Η λαμπερή καλεσμένη ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής και έκανε εκ βαθέων εξομολογήσεις στην Αννίτα Πάνια και στον Ηλία Ψινάκη. «Κάθε μέρα καταλαβαίνω ότι έχω πολλές πληγές που δεν έχω γυρίσει να τις κοιτάξω. Πληγώθηκα πολύ από έρωτες, συμπεριφορές, από πράγματα που δεν περίμενα», τόνισε η μάνατζερ αρχικά και συνέχισε: «Ζηλεύω τους ανθρώπους που χώρισαν ωραία και δεν τους λείπει η αγάπη. Δεν μου έχει μείνει κάτι να θαυμάζω. Όταν αφιερώνεις ζωή, χρόνια σε έναν άνθρωπο κοιτάς πίσω και λες αλήθεια το

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Αυτά που δεν σου έχει πει κανείς για τη γυμναστική

Serie A: Στο -1 η Ίντερ και περιμένει τη Νάπολι στο Μεάτσα

Σαν σήμερα 4 Νοεμβρίου: Ανακαλύπτεται ο τάφος του πιο δημοφιλούς φαραώ – Το μυστήριο της κατάρας του Τουταγχαμών

Πάρτι στο Χ με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ποιος κερδάει ρε παιδιά; – Ούτε στις φοιτητικές εκλογές αυτά»

Ψήφισε με επιστολική ψήφο η Κάμαλα Χάρις

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 4/11/2024