Έλενα Χριστοπούλου: «Εξομολογείται» απόψε στο Έλεος – «Δεν έκανα παιδιά όταν μπορούσα»

18:00 - 31/01/2023

Και αυτή την εβδομάδα, η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης, έρχονται στις οθόνες μας αναφωνώντας «ΕΛΕΟΣ!», τον τίτλο της […] The post Έλενα Χριστοπούλου: «Εξομολογείται» απόψε στο Έλεος – «Δεν έκανα παιδιά όταν μπορούσα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Χριστοπούλου στο «Έλεος»: Δεν έκανα παιδιά όταν έπρεπε και τώρα το μετανιώνω

Για την επιλογή της να μην κάνει παιδιά τα προηγούμενα χρόνια μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι τώρα δεν μπορεί και είναι κάτι που της λείπει.

Διαβάστε το στο in.gr

Έλενα Χριστοπούλου: «Λόγω της αγάπης δεν έκανα παιδιά όταν μπορούσα. Αυτό θα έπρεπε να είναι σεβαστό»

Στην εκπομπή «Έλεος» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου. Η mamager έκανε εξομολογήσεις για την προσωπική της ζωή και την καριέρα της. «Κάθε μέρα καταλαβαίνω ότι έχω πολλές πληγές που δεν έχω γυρίσει να τις κοιτάξω. Πληγώθηκα πολύ από έρωτες, συμπεριφορές, από πράγματα που δεν περίμενα» είπε. Σε σχετική […] The post Έλενα Χριστοπούλου: «Λόγω της αγάπης δεν έκανα παιδιά όταν μπορούσα. Αυτό θα έπρεπε να είναι σεβαστό» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»