Aγραβάνης: «Ξέρω κάποιοι οπαδοί έχουν δεύτερες σκέψεις, θα πεθάνω στο παρκέ για τον Παναθηναϊκό»!

16:42 - 31/01/2023

O Δημήτρης Αγραβάνης στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση του από τον Παναθηναϊκό τα επόμενα 2,5 χρόνια δήλωσε περήφανος που θα φορά την φανέλα του κι «έτοιμος να πεθάνει στο παρκέ» παρότι αναγνώρισε ότι φίλοι της νέας του ομάδας θα έχουν «δεύτερες σκέψεις» υπονοοόντας την 6ετη του προϋπηρεσία στον Ολυμπιακό!

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στον Παναθηναϊκό ο Αγραβάνης: «Κάποιοι οπαδοί έχουν δεύτερες σκέψεις, αλλά είμαι έτοιμος να πεθάνω στο παρκέ»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη για τα επόμενα 2,5 χρόνια, με τον διεθνή φόργουορντ να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις και να στέλνει το μήνυμα πως «είμαι έτοιμος να πεθάνω στο παρκέ» Ο Δημήτρης Αγραβάνης γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 1994 στο Μαρούσι, έχει ύψος 2.08μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Γ.Σ. Αμαρουσίου, όπου υπέγραψε και το παρθενικό του επαγγελματικό συμβόλαιο. Με την ομάδα του Αμαρουσίου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 τις σεζόν 2010-11 και 2011-12. Η επόμενη χρονιά (2012-13) τον βρήκε στον Πανιώνιο με τη φανέλα του οποίου κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι τ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ