Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στον Ανδρέα Μικρούτσικο
15:50 - 31/01/2023
Τα όσα είπε χθες ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της “Super Κατερίνα” δεν θα μπορούσε ο Νίκος Μουτσινάς να τα […]
The post Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στον Ανδρέα Μικρούτσικο appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μουτσινάς: Απάντησε στον Ανδρέα Μικρούτσικο – «Δεν κάνω συνεντεύξεις, κάνω κουβέντα»
«Κάθε εκπομπή κάνει το δικό της, εγώ εδώ είμαι λίγο πιο… ρόδα, τσάντα και κοπάνα» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής και ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝίκος Μουτσινάς: Απάντησε on air στον Ανδρέα Μικρούτσικο
Με αφορμή τις δηλώσεις του παρουσιαστή στην εκπομπή Super Κατερίνα»!
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΝίκος Μουτσινάς: Απάντησε στον Ανδρέα Μικρούτσικο – «Δεν κάνω συνεντεύξεις, κάνω κουβέντα»
Ο Νίκος Μουτσινάς κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» που παρουσιάζει, παρακολούθησε το απόσπασμα από την εκπομπή «Super Κατερίνα»,…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΝίκος Μουτσινάς για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έχουμε παρεξηγηθεί χωρίς λόγο…»
Ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» στις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος είπε ότι ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ δεν κάνει καλές συνεντεύξεις. «Έχουμε παρεξηγηθεί χωρίς λόγο. Δεν κάνω συνεντεύξεις, κάνω κουβέντα. Καταλαβαίνω τι εννοεί, αλλά δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα. Το είδαμε σήμερα στη Φαίη, θα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Νίκος Μουτσινάς απαντά στον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Εγώ εδώ είμαι λίγο πιο… ρόδα, τσάντα και κοπάνα»
Τα όσα είπε χθες ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της “Super Κατερίνα” δεν θα μπορούσε ο Νίκος Μουτσινάς να τα αφήσει… αναπάντητα. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ πρόβαλε σήμερα το βίντεο και στη συνέχεια έδωσε τη δική του απάντηση.
Τα όσα είπε χθες ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της “Super Κατερίνα” δεν θα μπορούσε ο Νίκος Μουτσινάς να τα αφήσει… αναπάντητα. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ πρόβαλε σήμερα το βίντεο και στη συνέχεια έδωσε τη δική του απάντηση. «Έχουμε παρεξηγηθεί χωρίς λόγο. Δεν κάνω συνεντεύξεις, κάνω κουβέντα. Καταλαβαίνω τι εννοεί, αλλά δεν μου αρέσει αυτό […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Μουτσινάς: Απάντησε on air στον Ανδρέα Μικρούτσικο – «Δεν κάνω συνεντεύξεις, κάνω κουβέντα»
Ο Νίκος Μουτσινάς παρακολούθησε το απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα, όπου ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε
To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: Απάντησε on air στον Ανδρέα Μικρούτσικο – «Δεν κάνω συνεντεύξεις, κάνω κουβέντα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝίκος Μουτσινάς: Η απάντηση που έδωσε στον Ανδρέα Μικρούτσικο – «Δεν κάνω συνεντεύξεις, κάνω κουβέντα»
Ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να τo αφήσει αναπάντητo και έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι».
Διαβάστε το στο neolaia.gr