Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Εύα Καϊλή: «Άδικο να της αποδίδεται ανακριβώς ότι κατηγορεί τον ανακριτή για βασανιστήρια»

14:06 - 31/01/2023

Ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εξέδωσε Δελτίο Τύπου σήμερα (31.01.2023), αναφέροντας πως ποτέ δεν έχει ισχυριστεί ότι εκείνη «κατηγορεί για τα βασανιστήριά της, τον ανακριτή Michel Claise».  «Οσάκις έχω μιλήσει, δημόσια ή ιδιωτικά για την κ Εύα Καϊλή, ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχω ισχυριστεί ότι «δείχνει ως υπεύθυνο για τα βασανιστήρια της τον ανακριτή Michel Claise», ... Περισσότερα To άρθρο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Εύα Καϊλή: «Άδικο να της αποδίδεται ανακριβώς ότι κατηγορεί τον ανακριτή για βασανιστήρια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: «Ανακρίβεια ότι κατηγορεί τον ανακριτή για βασανιστήρια»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για την Εύα Καϊλή.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Ανακρίβεια ότι κατηγορεί τον ανακριτή για βασανιστήρια

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σχετικά με την Εύα Καϊλή. «Οσάκις έχω μιλήσει, δημόσια ή ιδιωτικά, για την κ. Εύα Καϊλή ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχω ισχυριστεί ότι «δείχνει ως υπεύθυνο για τα βασανιστήρια της τον ανακριτή Michel Claise ». Είναι άδικο να της αποδίδεται ανακριβώς ότι κατηγορεί τον ανακριτή για βασανιστήρια, είναι άδικο να επιχειρείται να μετατρέψουν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Γερμανία δεν αποκλείει τη συντριβή του αεροσκάφους της DHL στη Λιθουανία να προκάλεσε η Ρωσία

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αποκτήσει τέταρτο παιδί, έγκυος ξανά η Μαράια Ριντλσπρίγκερ

Έπιασε δουλειά ο Μασκ! Ζητά να αντικατασταθούν όλα τα μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ με drones

Τον τερματισμό της δίωξης του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε ο ειδικός εισαγγελέας των ΗΠΑ

Grand Hotel: Ο Πέτρος και η Αλίκη μαθαίνουν τι λέει το γράμμα

Ντέμης Νικολαΐδης: «Ο Ματίας Αλμέιδα δεν αισθάνεται ασφάλεια στην ΑΕΚ»