Γιάννης Ζουγανέλης για Ράδιο Αρβύλα: «Τους τιμώ αλλά έχω άλλη αντίληψη για τη σάτιρα»

14:00 - 31/01/2023

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Μπέττυ […] The post Γιάννης Ζουγανέλης για Ράδιο Αρβύλα: «Τους τιμώ αλλά έχω άλλη αντίληψη για τη σάτιρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Ζουγανέλης για Ράδιο Αρβύλα: Τους παρακολουθώ αλλά έχω άλλη αντίληψη για την έκφραση της σάτιρας

“Είναι άλλη όμως η σάτιρα, έχουμε τον Αριστοφάνη, ο τρόπος που σατίριζες την εξουσία ήταν αντιεξουσιαστικός, δεν είχε καθόλου χάδι” δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε για την σάτιρα και τον τρόπο που την αντιλαμβάνεται ο ίδιος.  «Δεν κάνουμε σάτιρα σήμερα, μας ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης για Ράδιο Αρβύλα: Τους παρακολουθώ αλλά έχω άλλη αντίληψη για την έκφραση της σάτιρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιάννης Ζουγανέλης για Ράδιο Αρβύλα: Τους παρακολουθώ – Έχω άλλη αντίληψη για την έκφραση της σάτιρας

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (31/01) ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο ηθοποιός μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην έννοια της σάτιρας. «Δεν κάνουμε σάτιρα σήμερα, μας ξεπερνά η καθημερινότητα. Σε αυτό που εγώ τότε καλώς ή κακώς ήμουν ο πρώτος που το ξεκίνησε, όταν είδα ανθρώπους – δεν θα πω – που να κάνουν ακριβώς τα ίδια, υπήρχε μία άλλη αποδοχή. Πιστεύω στην πρωτοπορία και στο ρίσκο της πρωτοπορίας» δήλωσε αρχικά για τη σάτιρα ο Γιάννης Ζουγανέλης. Σε ερώτηση της Μπέττυς Μαγγίρα για τους «Ράδιο Αρβύλα» και το γεγονός πως είναι η μοναδική σατιρική εκπομπή που έχει απομείνει αυτή τη στιγμή σ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ζουγανέλης για Ράδιο Αρβύλα: "Τους τιμώ αλλά έχω άλλη αντίληψη για τη σάτιρα"

"Το ότι ο κόσμος επιλέγει κάποιους ανθρώπους για να επικοινωνήσει είναι σημαντικό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»