Χρήστος Λούλης: «Εάν έλεγα ότι δεν με απασχολεί τι λένε οι άλλοι για μένα θα ήταν ψέματα»

13:28 - 31/01/2023

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα έδωσε ο Χρήστος Λούλης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την […] The post Χρήστος Λούλης: «Εάν έλεγα ότι δεν με απασχολεί τι λένε οι άλλοι για μένα θα ήταν ψέματα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Λούλης: Εάν έλεγα ότι δεν με απασχολεί τι λένε οι άλλοι για μένα θα ήταν ψέματα

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega παραχώρησε ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή, την πατρότητα και τη σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή. «Έχουν περάσει 25 χρόνια που κάνω αυτή την δουλειά, όλες αυτές οι παραστάσεις και οι ρόλοι που έχουν μπει μέσα μου με έκαναν να έχω λίγο βαρεθεί. Κάνοντας τις πρόβες για τον “θείο Βάνια” ένιωσα κάτι που είχα χρόνια, να θέλω να πάω στην δουλειά μου. Εάν έλεγα ότι δεν με απασχολεί τι λένε οι άλλοι για μένα θα ήταν ψέματα. Για άλλους με απασχολεί λιγότερο και για άλλους περισσότερο. Στα 20 ζεις με αυτό που νομίζεις ότι θέλουν οι άλλοι από ‘σένα, στα 40 σου ζεις αντίθετα με αυτό που νομίζεις ότι θέλου

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»