Η Βίκυ Παγιατάκη απαντά για την Άση Μπήλιου και «καρφώνει» άλλους αστρολόγους

13:12 - 31/01/2023

Για όσα είπε χθες η Άση Μπήλιου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου απάντησε σήμερα η Βίκυ Παγιατάκη στον αέρα της εκπομπής «Πάμε […] The post Η Βίκυ Παγιατάκη απαντά για την Άση Μπήλιου και «καρφώνει» άλλους αστρολόγους appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Παγιατάκη: Η απάντηση στην Άση Μπήλιου και τα «καρφιά» της για τους άλλους αστρολόγους

Μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» απάντησε η Βίκυ Παγιατάκη σήμερα στα όσα είπε η Άση Μπήλιου στη συνέντευξή της στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου.Μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» απάντησε η Βίκυ Παγιατάκη σήμερα στα όσα είπε η Άση Μπήλιου στη συνέντευξή της στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου.«Το θυμάμαι σαν τώρα που είχε έρθει η Άση, ήταν μικρή, μπερδεμένη… Θυμάμαι ότι της είπα “Άση, θα γράψεις πάρα πολύ στη ζωή σου” και μου λέει “αποκλείεται, εγώ δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βίκυ Παγιατάκη: Η απάντηση στην Άση Μπήλιου και τα «καρφιά» της για τους άλλους αστρολόγους

Η Βίκυ Παγιατάκη απάντησε σήμερα μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» στα όσα είπε η Άση To άρθρο Βίκυ Παγιατάκη: Η απάντηση στην Άση Μπήλιου και τα «καρφιά» της για τους άλλους αστρολόγους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Υπερβολές όσα ακούγονται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, δεν τα έχω ζήσει ποτέ»

Δάκρυσε η Βάνα Μπάρμπα για τη νεκρή μητέρα της: «Αυτό το χάδι το τελευταίο»

Βασιλική Τρουφάκου: «Ο θηλασμός σε λιώνει, σου πίνει το αίμα και χάνεις αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης»

First Dates: «Μού αρέσει να ζητώ το βρακάκι της» – «Έχω αόρατο βρακί»… Χαμός με τις καυτές αποκαλύψεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Οικονομάκου: «Θα τη συμβούλευα ως φίλη να είναι συγκρατημένη, τα παιδιά διαβάζουν στο διαδίκτυο τέτοια σχόλια»

Ματίνα Παγώνη σε Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο για τον γάμο: «Μπορείτε να σοβαρευτείτε;»