Τάμτα για την απόκτηση ελληνικής ταυτότητας μετά από 23 χρόνια: «Έδωσα εξετάσεις και επιτέλους την πήρα»

12:30 - 31/01/2023

Την Τάμτα συνάντησε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο δημοσιογράφος, Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του Πρωινού. To άρθρο Τάμτα για την απόκτηση ελληνικής ταυτότητας μετά από 23 χρόνια: «Έδωσα εξετάσεις και επιτέλους την πήρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάμτα: Μιλά για την απόκτηση της ελληνικής ταυτότητας μετά από 23 χρόνια

Μεγάλη χαρά για την τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο in.gr

Τάμτα για την απόκτηση της ελληνικής ταυτότητας: «Έδωσα εξετάσεις ιστορία, γεωγραφία…»

Η Τάμτα λίγο πριν από την εκπνοή του 2022 και μετά από 23 ολόκληρα χρόνια παραμονής της στην Ελλάδα απέκτησε ελληνική ταυτότητα. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στα social media, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία κρατάει στα χέρια της τη νέα της ταυτότητα, φανερά ευδιάθετη. «Μετά από 23 χρόνια επιτέλους… Μεγάλη χαρά και συγκίνηση», έγραψε […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Τάμτα για την απόκτηση της ελληνικής ταυτότητας: «Έδωσα εξετάσεις…είμαι χαρούμενη»

Τάμτα: Η τραγουδίστρια Τάμτα λίγο πριν από την εκπνοή του 2022 και μετά από 23 ολόκληρα χρόνια παραμονής της στην Ελλάδα απέκτησε πριν λίγο διάστημα  ελληνική ταυτότητα. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Τάμτα στα social media, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία κρατάει στα χέρια της τη νέα της ταυτότητα, φανερά ευδιάθετη. «Μετά από 23 […] Το άρθρο Τάμτα για την απόκτηση της ελληνικής ταυτότητας: «Έδωσα εξετάσεις…είμαι χαρούμενη» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τάμτα: Μιλά για την απόκτηση ελληνικής ταυτότητας μετά από 23 χρόνια – “Έδωσα εξετάσεις και επιτέλους την πήρα”

Η Τάμτα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας μετά από 23 χρόνια, αλλά και στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στη Eurovision. “Είμαι πολύ χαρούμενη που απέκτησα την ελληνική ταυτότητα. Λόγω γραφειοκρατίας άργησε. Είχα κάνει και είχα ακολουθήσει όλες τις προσπάθειες κανονικά. Απλώς ήρθε […] The post Τάμτα: Μιλά για την απόκτηση ελληνικής ταυτότητας μετά από 23 χρόνια – “Έδωσα εξετάσεις και επιτέλους την πήρα” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»