Ανδρέας Μικρούτσικος για Νίκο Μουτσινά: «Δεν έχω δει χειρότερες συνεντεύξεις, κόψ’ τες»

11:52 - 31/01/2023

Το δικό του σχόλιο για τη συνέντευξη της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα στο «Καλό Μεσημεράκι» έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός […] The post Ανδρέας Μικρούτσικος για Νίκο Μουτσινά: «Δεν έχω δει χειρότερες συνεντεύξεις, κόψ’ τες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόλαφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Νίκο Μουτσινά: «Δεν έχω δει χειρότερες συνεντεύξεις, κόψ’ τες»

Τη συνέντευξη της Καρολίνας Καλύβα στο «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο.Τη συνέντευξη της Καρολίνας Καλύβα στο «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο.«Η Καρολίνα ήταν μία απ’ τα ίδια, τώρα γυρίζει στις διάφορες εκπομπές του ΣΚΑΪ. Ήταν διάτρητη λογικής, δικαιοσύνης και αισθήματος. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ξέρει τη βαθιά μου εκτίμηση […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μικρούτσικος για Μουτσινά: «Δεν έχω δει χειρότερες συνεντεύξεις»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ήταν μια κάκιστη συνέντευξη. Αγαπημένε μου Νίκο, κόψε τις συνεντεύξεις» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Μικρούτσικος για Μουτσινά: "Δεν έχω δει χειρότερες συνεντεύξεις, κόψ’ τες"

"Δεν το κράτησε, έδωσε τη δυνατότητα στην Καρολίνα να είναι χειριστική

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»