Πέτρος Τατσόπουλος: Το μήνυμά του μετά το αυτόφωρο

10:12 - 31/01/2023

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στο Α.Τ. Ομόνοιας, έπειτα από μήνυση του τηλεπαρουσιαστή και […] The post Πέτρος Τατσόπουλος: Το μήνυμά του μετά το αυτόφωρο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Τατσόπουλος: Το μήνυμά του μετά το αυτόφωρο – «Δεν θα πάψω να στηλιτεύω φαινόμενα όπως η θρησκοκαπηλεία»

Ελεύθερος μετά τα μεσάνυχτα αφέθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος, καθώς μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στο Α.Τ. Ομόνοιας, έπειτα από μήνυση του τηλεπαρουσιαστή και υποψήφιου βουλευτή Φίλιππου Καμπούρη, για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.Ελεύθερος μετά τα μεσάνυχτα αφέθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος, καθώς μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στο Α.Τ. Ομόνοιας, έπειτα από μήνυση του τηλεπαρουσιαστή και υποψήφιου βουλευτή Φίλιππου Καμπούρη, για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.Η ανάρτηση που έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος το πρωί της Τρίτης στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «Ευχαριστώ από καρδιάς […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πέτρος Τατσόπουλος – Τα πίτουρα

Ο Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε κάτι για έναν παρουσιαστή, ένα παροπλισμένο κονφερασιέ κουτσομπολίστικών μίντια στο social media. Εκτέθηκε, δηλαδή, σε ένα επικοινωνιακό πέλαγος που αν και ρηχό μπορεί να πνίξει ανθρώπους, απόψεις, ιδέες, συνειδήσεις. Το θέμα δεν είναι πως ο Φίλιππος Καμπούρης του έκανε μήνυση. Το θέμα είναι γιατί ο συγγραφέας – πρώην βουλευτής, ένας υποτίθεται […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr

Πέτρος Τατσόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά τη σύλληψή του

Το πρώτο του μήνυμα έστειλε ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, μετά τη σύλληψή του ύστερα από μήνυση του τηλεοπτικού παρουσιαστή και υποψήφιου με την Ελληνική Λύση, Φίλιππου Καμπούρη, για συκοφαντική δυσφήμηση. «Ευχαριστώ από καρδιάς για την ολόθερμη συμπαράσταση. Αφέθηκα ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα μετά τα μεσάνυχτα. Προφανώς θα οριστεί τακτική δικάσιμος για τη […] Το άρθρο Πέτρος Τατσόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά τη σύλληψή του εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»