Επιδοτήσεις - Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Οι δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις - Διευκρινίσεις από τον πρόεδρο της ΠΟΜΙΔΑ

09:24 - 31/01/2023

Ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ, Στράτος Παραδιάς μιλά για το πρόγραμμα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έρχεται το πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Δικαιούχοι και προϋποθέσεις για τα χαμηλότοκα δάνεια

Αντίστροφη μέτρηση για να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι οι νέοι καθώς έως τις αρχές Μαρτίου αναμένεται να έχει «τρέξει» το πρόγραμμα «Σπίτι μου» που θα δίνει άτοκα ή χαμηλότοκα δάνεια πρώτης κατοικίας σε νέους 25 έως 39 ετών με εισοδηματικά κριτήρια. Από το πρόγραμμα «Σπίτι μου» συνολικού προϋπολογισμού 1,74 δισ. ευρώ θα ωφεληθούν περισσότεροι από 137.000 πολίτες. Τα δάνεια θα επιδοτηθούν από τη ΔΥΠΑ και θα δοθούν σε νέους με χαμηλά εισοδήματα. Θα αφορούν την αγορά υφιστάμενων κατοικιών, αξίας έως 200.000 ευρώ, εμβαδού έως 150 τ.μ. και με παλαιότητα τουλάχιστον 15 ετών. Τα εισοδηματικά κριτήρια Προϋπόθεση για τη λήψη του δανείου θα είναι οι νέοι να έχουν ετήσιο καθαρό εισόδ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Επιδοτήσεις - Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Οι δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις

Διευκρινίσεις από τον πρόεδρο της ΠΟΜΙΔΑ

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

«Γρήγορα νέες εκλογές» ζήτησε η Ακροδεξιά στην Αυστρία μετά την αποτυχία σχηματισμού κυβέρνησης

Νέα μήνυση σε βάρος του ηθοποιού Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική επίθεση

Μάικλ Μπι Τζόρνταν: Παραδέχτηκε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια

Τραμπ: Ενδεχομένως στη Σαουδική Αραβία η συνάντηση με τον Πούτιν - Απίθανο η Ουκρανία να πάρει πίσω όλα τα εδάφη της

Champions League βόλεϊ: Ο Ολυμπιακός 3-1 τη Σεν Ναζέρ στη Γαλλία κι αγκαλιά με την 8αδα - Δείτε βίντεο

Ασταμάτητος ο Βαγγέλης Παυλίδης - Σκόραρε για 6η φορά στο φετινό Champions League