Το μήνυμα του Ντάνι Άλβες από τη φυλακή

16:42 - 30/01/2023

Ο Ντάνιελ Άλβες τόνισε ότι τίποτα δεν τον φοβίζει.

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το μήνυμα του Ντάνι Άλβες από τη φυλακή

Το μήνυμα του Ντάνι Άλβες από τη φυλακή 30/01/2023 Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα με άλλους κρατούμενους, αναφέρθηκε από τη φυλακή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Ο διεθνής Βραζιλιάνος μπακ είναι εδώ και δύο εβδομάδες σε φυλακή της  Βαρκελώνης, εξαιτίας της καταγγελίας για σεξουαλική επίθεση σε μία γυναίκα το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου σε κλαμπ. Ο Άλβες ελπίζει ότι θα γίνει δεκτό το αίτημά του να βγει από την φυλακή με περιοριστικούς όρους μέχρι την δίκη. «Θα δεχτώ ό,τι κι αν έρθει. Άφησα το σπίτι μου στα 15, έχω ξεπεράσει πολλές δυσκολίες και περίπλοκες καταστάσεις στη ζωή μου κι αυτή είναι μια ακόμη που θα περάσω. Τίποτα δεν με φ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

Γιάννης Αλαφούζος: «Στιγμές πένθους - Τα ΜΜΕ να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στη μνήμη του George»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ανατριχιαστικό μήνυμα των διεθνών - «Απόψε να φτάσουμε τη δύναμη της ψυχής του»

Ραντεβού με την τύχη έδωσε χθες ένας παίκτης του ΛΟΤΤΟ στις Γούβες Ηρακλείου

Συντετριμμένοι όλοι στο Κορωπί για τον Τζορτζ Μπάλντοκ - Ακυρώθηκαν οι προπονήσεις στον Παναθηναϊκό

Τζορτζ Μπάλντοκ: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατό του - «Πνιγμός εντός ύδατος»

Εθνική Ελλάδας: Κανένα περιθώριο αναβολής του αγώνα με την Αγγλία - Οι επαφές με την UEFA