Έλενα Τσαγκρινού: «Έχω βάλει υαλουρονικό, μου στέλνουν… πώς έγινες έτσι;»
14:56 - 29/01/2023
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» παραχώρησε η Έλενα Τσαγκρινού. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη και […]
The post Έλενα Τσαγκρινού: «Έχω βάλει υαλουρονικό, μου στέλνουν… πώς έγινες έτσι;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Τσαγκρινού: Μου στέλνουν «πώς έγινες έτσι;»
«Έχω βάλει υαλουρονικό, έχω κάνει πράγματα επάνω μου και δεν είμαι καθόλου αρνητική σε αυτό» τόνισε η τραγουδίστρια - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΈλενα Τσαγκρινού: Εννοείται ότι έχω κάνει πράγματα επάνω μου – Έχω βάλει υαλουρονικό και μου στέλνουν «πως έγινες έτσι»
Η νεαρή τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου», στον ΣΚΑΪ.Η νεαρή τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου», στον ΣΚΑΪ.Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη και αναφέρθηκε στη νέα της σχέση, στα σχόλια που δέχεται για τις αλλαγές στην εμφάνισή της, ενώ απαντά και για τις επαφές που διατηρεί με τον πρώην σύντροφό της, Mike. «Φτιάξαμε το αγόρι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈλενα Τσαγκρινού: «Έβαλα υαλουρονικό και μου στέλνουν… πώς έγινες έτσι;»
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» και στον δημοσιογράφο, Ισίδωρο Φίκαρη παραχώρησε η Έλενα Τσαγκρινού.
To άρθρο Έλενα Τσαγκρινού: «Έβαλα υαλουρονικό και μου στέλνουν… πώς έγινες έτσι;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΈλενα Τσαγκρινού: "Έχω βάλει υαλουρονικό, μου στέλνουν… πώς έγινες έτσι;"
"Με τον Mike δεν μιλάμε καθόλου, ελπίζω να είναι καλά"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΈλενα Τσαγκρινού: Μου στέλνουν «πώς έγινες έτσι;»
Η Έλενα Τσαγκρινού αναφέρθηκε στα σχόλια που ακούει το τελευταίο διάστημα για την εμφάνισή της, τις σχέσεις που έχει με τον πρώην της, Μάικ, αλλά και τον νέο της σύντροφο Dj Stephan. Σε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» η τραγουδίστρια είπε αρχικά: «Φτιάξαμε το αγόρι μου, τον DJ Stephan, ένα στούντιο ηχογράφησης για όλους, για όποιον […]
The post Έλενα Τσαγκρινού: Μου στέλνουν «πώς έγινες έτσι;» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.grΈλενα Τσαγκρινού για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της: «Moυ λένε ”πώς έγινες έτσι;”»
H Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στην εκπομπή «Γεια Σου» και στον δημοσιογράφο, Ισίδωρο Φίκαρη για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της. Η τραγουδίστρια απάντησε και για τις επαφές που διατηρεί με τον πρώην σύντροφό της, Mike. «Φτιάξαμε με το αγόρι μου, τον DJ Stephan, ένα στούντιο ηχογράφησης για όλους, για όποιον θέλει να κάνει μουσική. […]
The post Έλενα Τσαγκρινού για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της: «Moυ λένε ”πώς έγινες έτσι;”» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr