Τζόκοβιτς σε Τσιτσιπά: «Δεν είναι ο τελευταίος σου τελικός, έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου»
14:36 - 29/01/2023
O Nόβακ Τζόκοβιτς αρχικά άκουσε τον Στέφανο Τσιτσιπά να τον χαρακτηρίζει ως τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών και μετά ο Σέρβος είχε τα δικά του καλά λόγια.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζόκοβιτς σε Τσιτσιπά: «Σίγουρα δεν θα είναι ο τελευταίος σου τελικός - Είναι η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποθέωσε και πάλι τον Στέφανο Τσιτσιπά, μίλησε για τους κοινούς τους δρόμους και τόνισε πως η σημερινή ήταν μεγαλύτερη νίκη που έχει πανηγυρίσει στην καριέρα του λόγω των συνθηκών
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤζόκοβιτς σε Τσιτσιπά: Δεν είναι ο τελευταίος σου τελικός, έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου
Τα καλύτερα είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά τη νίκη του στον τελικό του Australian Open με 3-0 σετ, σημειώνοντας ότι είναι ένας από τους πιο επαγγελματίες παίκτες που υπάρχει. «Πρέπει να πω ότι είμαι συγκινημένος από τα λόγια του Στέφανου, σε ευχαριστώ πολύ, στο κορτ είμαστε ανταγωνιστές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει σεβασμός ανάμεσά μας. Αναγνωρίζουμε ο ένας την προσπάθεια του άλλου και αναγνωρίζω την προσπάθειά σου και σε συγχαίρω για το εκπληκτικό σου τουρνουά. Δεν είναι ο τελευταίος σου τελικός στα Grand Slam, έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου», είπε αρχικά και συνέχισε: «Είσαι ένας από τους πιο επαγγελματίες παίκτες που υπάρχει στο tour και πιστεύω και
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤζόκοβιτς: «Στέφανε, σίγουρα δεν θα είναι ο τελευταίος σου τελικός – Η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τόνισε πως βάσει συνθηκών, ήταν η μεγαλύτερη νίκη που έχει πανηγυρίσει στην καριέρα του, αυτή στον τελικό του Australian Open. Αναλυτικά, όσα είπε: «Πρώτα από όλα πρέπει να πω ότι είμαι πολύ συγκινημένος από τα λόγια του Στέφανου. Σ’ ευχαριστώ που είσαι […]
The post Τζόκοβιτς: «Στέφανε, σίγουρα δεν θα είναι ο τελευταίος σου τελικός – Η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr