Τσιτσιπάς σε Τζόκοβιτς: «Είσαι ο κορυφαίος που έχει πιάσει ρακέτα» - Δείτε βίντεο
14:26 - 29/01/2023
Η απογοήτευση στο πρόσωπο του ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπας υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Νόβακ Τζόκοβιτς
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιτσιπάς για Τζόκοβιτς: «Είναι ο σπουδαιότερος που έχει κρατήσει ποτέ ρακέτα»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποκλίθηκε στον θρυλικό Νόβακ Τζόκοβιτς μετά το τέλος του τελικού του Australian Open. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σήκωσε το τρόπαιο του φιναλίστ με χαμόγελο και στη συνέχεια αποθέωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον σπουδαιότερο που έχει κρατήσει ποτέ ρακέτα. «Νόβακ δεν ξέρω τι να πω νομίζω ότι τα κατορθώματα σου ... Περισσότερα
To άρθρο Τσιτσιπάς για Τζόκοβιτς: «Είναι ο σπουδαιότερος που έχει κρατήσει ποτέ ρακέτα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΤσιτσιπάς για Τζόκοβιτς: Είναι ο σπουδαιότερος που έχει κρατήσει ποτέ ρακέτα
Παρά την πικρία του για την ήττα στον τελικό του Australian Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναγνώρισε την ανωτερότητα του Νόβακ Τζόκοβιτς, σημειώνοντας ότι «είναι ο σπουδαιότερος που έχει κρατήσει ποτέ ρακέτα τένις». «Nόβακ, δεν ξέρω τι να πω, όλα αυτά που έχεις πετύχει μέχρι στιγμής μιλούν από μόνα τους! Συγχαρητήρια! Όχι μόνο σε σένα, αλλά και επειδή έχεις μια τόσο υποστηρικτική οικογένεια», είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς. Κλείνοντας, ο Τσιτσιπάς ευχαρίστησε την ομάδα του και τους Έλληνες φιλάθλους: «Δεν είναι εύκολο, ήταν ένας ακόμα τελικός σε Grand Slam, όμως πάντα θέλω να επιστρέφω πίσω στο court και να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που είναι σ’ αυτό το ταξίδ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤσιτσιπάς σε Τζόκοβιτς: Είσαι ο κορυφαίος που έχει πιάσει ρακέτα [βίντεο]
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς μετά το τέλος του τελικού του Αustralian Open. «Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω Νόβακ.. Όλα αυτά που έχεις πετύχει, μιλούν από μόνα τους! Συγχαρητήρια! Όχι μόνο σε σένα, αλλά και επειδή έχεις μια τόσο υποστηρικτική οικογένεια», είπε αρχικά με τα λόγια να βγαίνουν με δυσκολία και συνέχισε… […]
Το άρθρο Τσιτσιπάς σε Τζόκοβιτς: Είσαι ο κορυφαίος που έχει πιάσει ρακέτα [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grO Τσιτσιπάς αποθέωσε τον Τζόκοβιτς! «Είναι ο σπουδαιότερος που έχει κρατήσει ποτέ ρακέτα»
Αν και εμφανώς απογοητευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη δεύτερη χαμένη ευκαιρία του για να κερδίσει έναν τίτλο Grand Slam αναγνώρισε τον αντίπαλό του, Νόβακ Τζόκοβιτς, ως τον καλύτερο τενίστα του κόσμου και όλων των εποχών.Αν και εμφανώς απογοητευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη δεύτερη χαμένη ευκαιρία του για να κερδίσει έναν τίτλο Grand Slam αναγνώρισε τον αντίπαλό του, Νόβακ Τζόκοβιτς, ως τον καλύτερο τενίστα του κόσμου και όλων των εποχών.Ο Έλληνας φιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν είπε μεταξύ άλλων: «Νόβακ, δεν ξέρω τι να πω. Νομίζω ότι τα κατορθώματα σου μιλούν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΎμνοι Τσιτσιπά για Τζόκοβιτς: Είναι ο καλύτερος που έχει κρατήσει ποτέ ρακέτα
Με απόλυτο σεβασμό, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, απευθυνόμενος στον Νόβακ Τζόκοβιτς, λίγο μετά την νίκη του Σέρβου στον τελικό του Australian Open.
Διαβάστε το στο matrix24.grΤσιτισπάς για Τζόκοβιτς: «Είναι ο σπουδαιότερος που έχει κρατήσει ποτέ ρακέτα»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκθείασε τον Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τον τελικό του Australian Open.
Διαβάστε το στο fosonline.grΤσιτσιπάς για Τζόκοβιτς: «Είναι ο σπουδαιότερος που έχει κρατήσει ποτέ ρακέτα»
Τσιτσιπάς για Τζόκοβιτς: «Είναι ο σπουδαιότερος που έχει κρατήσει ποτέ ρακέτα»
29/01/2023
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, το πάλεψε, αλλά ο "Νόλε" κατέκτησε τον 10ο Australian Open στην καριέρα του, επικρατώντας 3-0 σετ του Έλληνα τενίστα.
Ο Νο.3 στον κόσμο, μιλώντας μετά τον τελικό, υποστήριξε ότι έπαιξε απέναντι "στον σπουδαιότερο τενίστα του αθλήματος, δηλώνοντας επίσης ότι είναι δύσκολο για εκείνον να χάνει ακόμα έναν τελικό Grand Slam.
"Νόβακ, δεν ξέρω τι να πω. Νομίζω τα κατορθώματά σου "μιλούν" από μόνα τους. Συγχαρητήρια. Όχι μόνο για σένα, αλλά και για την οικογένειά σου, που σε υποστηρίζει τόσο πολύ.
Διαβάστε το στο filathlos.grΤσιτσιπάς: «Ο Τζόκοβιτς είναι ο σπουδαιότερος που έχει κρατήσει ποτέ ρακέτα»
Με ένα αχνό χαμόγελο ο Στέφανος Τσιτσιπάς σήκωσε το τρόπαιο του φιναλίστ και αμέσως μετά απένειμε τα εύσημα στον κορυφαίο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Έλληνας φιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν είπε: «Νόβακ δεν ξέρω τι να πω νομίζω ότι τα κατορθώματα σου μιλούν από μόνα τους είναι τόσο μεγάλοι οι αριθμοί συγχαρητήρια, όχι μόνο σε σένα και […]
The post Τσιτσιπάς: «Ο Τζόκοβιτς είναι ο σπουδαιότερος που έχει κρατήσει ποτέ ρακέτα» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr