Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δεν έχω μιλήσει με τον Φιλιππίδη και δεν θα το επιδιώξω

13:32 - 29/01/2023

Στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν θα το επιδιώξω ποτέ»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης την Κυριακή 29/1 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Ο δημοφιλής ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Μαύρο Ρόδο», τις εξελίξεις γύρω από το Προεδρικό Διάταγμα που αφορούν τα πτυχία των δραματικών σχολών, ενώ ρωτήθηκε και για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν θα το επιδιώξω ποτέ»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη […] The post Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν θα το επιδιώξω ποτέ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής 29/1 ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο δημοφιλής To άρθρο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν θα το επιδιώξω ποτέ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν ξέρω αν θα το φέρει η ζωή, δεν θα το επιδιώξω ποτέ»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλ黬 ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο ηθοποιός μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» αλλά για το θέατρο με την παράσταση «Αμπιγιέρ» μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. «Έχω πολλά κοινά στοιχεία με τον “Λευτέρη”. Είπα φέτος να κάνω κάτι πολύ κοντά σε μένα, να έχω έτοιμη δουλειά. […] The post Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν ξέρω αν θα το φέρει η ζωή, δεν θα το επιδιώξω ποτέ» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tovima

Ο υπουργός-«φάντασμα» που πιάστηκε και αδιάβαστος

Μητσοτάκης από Σύνοδο Βορρά – Νότου: Να γίνουμε εξυπνότεροι στην κατανομή πόρων στην άμυνα

ΝΔ: Ποιοι παίρνουν σειρά μετά τον Αυγενάκη

Τουρκία: Ελικόπτερο συνετρίβη σε προαύλιο νοσοκομείου – 4 νεκροί

Εξάρχεια: «Προσοχή, επιτίθεται σε γυναίκες» – Κάτοικοι των Εξαρχείων είχαν τοιχοκολλήσει αφίσες για τον 33χρονο

Πληρωμές: Τι καταβάλλουν e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 27 Δεκεμβρίου