Αθηναΐς Νέγκα: «Το τηλεοπτικό μου καντήλι σβήνει» – Τι απαντά για τον χωρισμό της
13:16 - 29/01/2023
Για τις αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή μίλησε η Αθηναΐς Νέγκα στο «Χαμογέλα και
To άρθρο Αθηναΐς Νέγκα: «Το τηλεοπτικό μου καντήλι σβήνει» – Τι απαντά για τον χωρισμό της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αθηναΐς Νέγκα: «Το τηλεοπτικό μου καντήλι σβήνει»
Η Αθηναΐς Νέγκα σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την εκπομπή της αλλά και για τον χωρισμό της.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑθηναϊς Νέγκα: Το τηλεοπτικό μου «καντήλι» σβήνει
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA, η Αθηναΐς Νέγκα.Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA, η Αθηναΐς Νέγκα.«Το Καλύτερα Αργά ήταν ένα πείραμα που έγινε πέρυσι, πήγε συμπαθητικά και είπαμε να συνεχίσουμε να το συμπαθούμε. Θα το κάνω για λίγο καιρό ακόμα και είναι πιθανό να μην κάνω ξανά τηλεόραση. Τώρα που κάνουν όλοι συνεντεύξεις έχει αρχίσει και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑθηναϊς Νέγκα: Το τηλεοπτικό μου «καντήλι» σβήνει
Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA, η Αθηναΐς Νέγκα. «Το Καλύτερα Αργά ήταν ένα πείραμα που έγινε πέρυσι, πήγε συμπαθητικά και είπαμε να συνεχίσουμε να το συμπαθούμε. Θα το κάνω για λίγο καιρό ακόμα και είναι πιθανό να μην κάνω ξανά τηλεόραση. Τώρα που κάνουν όλοι συνεντεύξεις έχει […]
Διαβάστε το στο irafina.gr