Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Ωνάσης με χόρευε και μου μιλούσε συνέχεια για την Μαρία Κάλλας»

22:58 - 28/01/2023

Την Ζωζώ Σαπουντζάκη υποδέχθηκε η Δέσποινα Βανδή στο νέο επεισόδιο του Chart Show που ήρθε το βράδυ του Σαββάτου στους τηλεοπτικούς […] The post Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Ωνάσης με χόρευε και μου μιλούσε συνέχεια για την Μαρία Κάλλας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Ωνάσης με χόρευε και μου μιλούσε συνέχεια για την Μαρία Κάλλας»

Η Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου 28/1...

Διαβάστε το στο Zougla

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ο Ωνάσης χόρευε και μου μιλούσε για την Κάλλας

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει ζήσει μεγάλες εμπειρίες θαυμασμού σε όλη την καλλιτεχνική διαδρομή της.

Διαβάστε το στο in.gr

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε για δύο σπουδαίος άντρες, τον Σταύρο Νιάρχο και τον Αριστοτέλη Ωνάση.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ο Ωνάσης με χόρευε και μου μιλούσε συνέχεια για την Μαρία Κάλλας

Στη γνωριμία της με τον Αριστοτέλη Ωνάση και τον Σταύρο Νιάρχο, δύο από τους πλέον ισχυρούς άνδρες την εποχή που εκείνη μεσουρανούσε καλλιτεχνικά, αναφέρθηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, που ήταν καλεσμένη στο Chart Show. «Ο Ωνάσης ήταν εκπληκτικός. Ήταν κύριος. Ενώ ο Νιάρχος, την ώρα που τελείωνα το τραγούδι μου, μου έστελνε ένα κουτάκι σπίρτα. Ναι, ένα κουτάκι σπίρτα. Ανέβαινα στο καμαρίνι, έβλεπα το κουτάκι και ήταν γεμάτο με λίρες». «Ο Ωνάσης όμως δεν έκανε τέτοια πράγματα. Με χόρευε και μου μιλούσε συνέχεια τότε για τη Μαρία Κάλλας. Συνέχεια. Εκπληκτικό παιδί και ο γιος του, ο Αλέξανδρος» είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στη μουσική εκπομπή του Alpha.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου 28/1 επέστρεψε στο Chart Show με νέο επεισόδιο και υποδέχτηκε στο πλατό τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η δημοφιλής σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα της, αλλά και τον έρωτα με απόλυτη ειλικρίνεια. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αναφέρθηκε στην προσωπική της γνωριμία με τον Αριστοτέλη Ωνάση και […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Την Ζωζώ Σαπουντζάκη υποδέχθηκε η Δέσποινα Βανδή στο νέο επεισόδιο του Chart Show μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Την Ζωζώ Σαπουντζάκη υποδέχθηκε η Δέσποινα Βανδή στο νέο επεισόδιο του Chart Show μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Η δημοφιλής σταρ του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε για δουλειά αλλά και έρωτα, για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή με απόλυτη ειλικρίνεια. Μεταξύ άλλων, η Ζωζώ Σαπουντζάκη αναφέρθηκε στην προσωπική της γνωριμία με τον […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου 28/1 επέστρεψε στο Chart Show με νέο επεισόδιο και To άρθρο Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Ωνάσης με χόρευε και μου μιλούσε συνέχεια για την Μαρία Κάλλας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου 28/1 επέστρεψε στο Chart Show με νέο επεισόδιο και υποδέχτηκε στο πλατό. Η δημοφιλής σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα της αλλά και έρωτα, για επαγγελματική μα και προσωπική ζωή με απόλυτη ειλικρίνεια. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της γνωριμία με […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»