Μαρία Ιωαννίδου: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήθελε άλλη ξανθιά στις ταινίες και τα έβαψα μαύρα, ήμουν απαίσια»

22:16 - 28/01/2023

Η Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου 28/1 επέστρεψε με το Chart Show μέσα από τη συχνότητα του To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήθελε άλλη ξανθιά στις ταινίες και τα έβαψα μαύρα, ήμουν απαίσια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ιωαννίδου: «Η Βουγιουκλάκη δεν ήθελε άλλη ξανθιά στις ταινίες και τα έβαψα μαύρα, ήμουν απαίσια»

«Την αγαπώ πολύ την Αλίκη και τότε και τώρα» τόνισε - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μαρία Ιωαννίδου: «Η Βουγιουκλάκη δεν ήθελε άλλη ξανθιά στις ταινίες και τα έβαψα μαύρα»

Η Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου 28/1 επέστρεψε με το Chart Show μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Στο πλατό του Chart Show βρέθηκε και η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία μεταξύ άλλων, διηγήθηκε ιστορίες από την καριέρα της, ενώ μίλησε για τη στιγμή που έβαψε τα μαλλιά της μαύρα, για χάρη της Αλίκης Βουγιουκλάκη. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»