Ιωάννης Παπαζήσης: «Είμαι σνομπ και ψώνιο, δεν μπορώ τον χαβαλέ»

20:34 - 28/01/2023

Τον Ιωάννη Παπαζήση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» και η δημοσιογράφος, Ναταλία Αργυράκη. To άρθρο Ιωάννης Παπαζήσης: «Είμαι σνομπ και ψώνιο, δεν μπορώ τον χαβαλέ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννης Παπαζήσης: «Είμαι σνομπ και ψώνιο, δεν μπορώ τον χαβαλέ»

Τον Ιωάννη Παπαζήση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται». Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία αλλά και την απόφασή του επί χρόνια να ζει στο περιθώριο. «Ερωτική είναι η σχέση μου με την ψυχοθεραπεία. Πάντα ήθελα να έχω αυτό το κομμάτι στη ζωή μου, αλλά ακόμα δεν το έχω κάνει. Παλιά […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»