Στέφανος Τσιτσιπάς – Νόβακ Τζόκοβιτς: Οι κορυφαίοι πόντοι που σημείωσαν σε μεταξύ τους αγώνες

17:44 - 28/01/2023

Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς κοντράρονται το πρωί της Κυριακής (29.01 / 10:30) για τον τίτλο στο Aystralian Open, στην 13η τους “μονομαχία”. Οι προηγούμενες συναντήσεις τους “έκρυβαν” αρκετούς εντυπωσιακούς πόντους. Στις προηγούμενες 12 αναμετρήσεις τους, εκείνος που κυριαρχεί ξεκάθαρα είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος κάτοχος 21 Grand Slam έχει νικήσει τα 10 από ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς – Νόβακ Τζόκοβιτς: Οι κορυφαίοι πόντοι που σημείωσαν σε μεταξύ τους αγώνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς – Νόβακ Τζόκοβιτς: Η ώρα και το κανάλι του μεγάλου τελικού στο Australian Open

Στέφανος Τσιτσιπάς – Νόβακ Τζόκοβιτς: Ιστορικός τελικός στο Australian Open με φόντο την κορυφή στην ATP.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Στέφανος Τσιτσιπάς – Νόβακ Τζόκοβιτς: Η Ελλάδα στο πλευρό του! - «Γαλανόλευκη» η Rod Laver Arena

Στέφανος Τσιτσιπάς – Νόβακ Τζόκοβιτς: Τη δυναμική στήριξη των Ελλήνων ομογενών θα έχει στον τελικό του Australian Open ο πρωταθλητής…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στέφανος Κασσελάκης: Live η συνέντευξη στον ΣΚΑΙ

«Ήρθε κάποιος να μου κλείσει το σπίτι», ραγίζει καρδιές η μητέρα των αδελφών που ξεψύχησαν σε τροχαίο στο Αγρίνιο

Συγχαρητήρια από Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε Σωκράτη Φάμελλο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Νεκρός ένας 68χρονος μετά από φωτιά σε σπίτι στη Μύρινα Λήμνου

«Εγώ θα αυτοκτονούσα αν το παιδί μου αφαιρούσε μια ζωή», λέει ο πατέρας της Κυριακής που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους

Οσμάν και Γιούρτσεβεν «σάρωσαν» με την Τουρκία στα προκριματικά του Eurobasket 2024