Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: Το ματς της ζωής του, ξέρω τι πρέπει να κάνω
16:58 - 28/01/2023
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μπροστά τη μεγαλύτερη, μέχρι στιγμής, πρόκληση της καριέρας του αφού θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Australian Open με στόχο τον πρώτο γκραν σλαμ τίτλο και παράλληλα το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, με τον Σέρβο να μιλάει για τον Έλληνα τενίστα και για τον τελικό, για τον οποίο ανυπομονεί. Όλοι ξέρουν ότι ο Τζόκοβιτς είναι το φαβορί, αλλά και ο Τσιτσιπάς είναι σε εξαιρετική κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά. Αυτό το έδειξε σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά και τώρα απέμεινε ο μεγάλος τελικός, για τον οποίο μίλησε ο αντίπαλό τους. Και μίλησε λέγοντας τα καλύτερα για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα. «Μπορεί να πει κανείς ότι αυτός ήταν ο αναμενόμε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζόκοβιτς: «Για τον Τσιτσιπά είναι το ματς της ζωής του, αλλά ξέρω τι πρέπει να κάνω»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με δηλώσεις του στα σερβικά ΜΜΕ αναφέρθηκε στη μεγάλη αυριανή μάχη με τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό του Australian Open
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤζόκοβιτς: «Για τον Τσιτσιπά είναι το ματς της ζωής του, αλλά ξέρω τι πρέπει να κάνω»
Οι δύο πρωταθλητές έχουν δώσει το μεγάλο ραντεβού στον τελικό του Australian Open την Κυριακή (29/1, 10:30)
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΤζόκοβιτς: «Το ματς της ζωής του για τον Τσιτσιπά, ξέρω τι πρέπει να κάνω»
«Είμαι έτοιμος να πάω μέχρι το τέρμα. Αν είναι πέντε σετ, τότε είναι πέντε σετ. Αν είναι πέντε ώρες, είναι πέντε ώρες» δήλωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον μεγάλο τελικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Australian Open.
Διαβάστε το στο GazzettaΤζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Είναι η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά κάνοντας κουβέντα και για τις ομοιότητες που έχουν οι δυο τους λόγω της σχεδόν ανύπαρκτης παράδοσης που είχαν Σερβία και Ελλάδα στο τένις. Dare to dream and dream big @DjokerNole • #AusOpen • #AO2023 pic.twitter.com/J3TbdJo9JA — #AusOpen (@AustralianOpen) January 29, 2023 «Πρώτα από […]
Το άρθρο Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Είναι η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr