Κούγιας εν εξάλλω! «Στημένη η εκπομπή της Νικολούλη, θα κάνω αγωγή – Κύριε Καρακούκη, γελάει και ο κουρέας μου με αυτά που είπατε»

16:32 - 28/01/2023

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση απάντησε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας στα όσα δήλωσε ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης, αναφορικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.Με μια μακροσκελή ανακοίνωση απάντησε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας στα όσα δήλωσε ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης, αναφορικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Καρακούκης παραχώρησε συνέντευξη το βράδυ της Παρασκευής 27/01, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως όσα ακούγονται από τη μεριά του Αλέξη Κούγια είναι «κωμικά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει