Συγκλονίζει η Λένα Μαντά: «Έγινε χωρίς νάρκωση, μου είπαν: δεν θα το αντέξεις»

15:30 - 28/01/2023

Η Λένα Μαντά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη Μία». Η δημοφιλής συγγραφέας μίλησε στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη […] The post Συγκλονίζει η Λένα Μαντά: «Έγινε χωρίς νάρκωση, μου είπαν: δεν θα το αντέξεις» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λένα Μαντά: «Έγινε χωρίς νάρκωση, μου είπαν: δεν θα το αντέξεις»

«Το προλάβαμε μεταξύ λεμφώματος και καρκίνου. Όταν άκουσα για τις χημειοθεραπείες...»

Διαβάστε το στο in.gr

Λένα Μαντά για την περιπέτεια της υγείας της: Έγινε χωρίς νάρκωση, οι γιατροί μου είπαν ότι δεν θα το αντέξω

Για την περιπέτεια της υγείας της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μίλησε η Λένα Μαντά στην εκπομπή «Δύο στη Μία». «Το προλάβαμε μεταξύ λεμφώματος και καρκίνου, δεν με ένοιαζε να μάθω και λεπτομέρειες. Ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά» είπε αρχικά η συγγραφέας. «Πήγα να κάνω γαστροσκόπηση. Έγινε χωρίς νάρκωση. Το απαίτησα αυτό, ήθελα να βλέπω γιατί είμαι control freak. Και μου είπαν: “δεν θα το αντέξεις”. Όπως κατέβαινε ο σωλήνας, μου έλεγε ο γιατρός: ωραία, ωραία, ωραία… αχ ρε κορίτσι μου, ευτυχώς που ήρθες» περιγράφει. «Υπήρχε πολύ κλάμα, πολλή στεναχώρια… το πρώτο πράγμα που μου είπε ο γιατρός μου ήταν “φαντάσου τον εαυτό σου σαν γάτα, έπεσες με τον 5ο και στάθηκες στα πόδια

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει η Λένα Μαντά: «Έγινε χωρίς νάρκωση, μου είπαν: δεν θα το αντέξεις»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη Μία» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 28/1 η Λένα Μαντά. Η To άρθρο Συγκλονίζει η Λένα Μαντά: «Έγινε χωρίς νάρκωση, μου είπαν: δεν θα το αντέξεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Λένα Μαντά: H εξομολόγηση για το πρόβλημα της υγείας της – «Έγινε χωρίς νάρκωση, μου είπαν ”δεν θα το αντέξεις”»

H Λένα Μαντά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη Μία» και μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτειά της με τον καρκίνο πριν από αρκετά χρόνια. Η συγγραφέας ανέφερε: «Το προλάβαμε μεταξύ λεμφώματος και καρκίνου, δεν με ένοιαζε να μάθω και λεπτομέρειες. Ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι βαρύ αλλά στο «Βαλς με 12 Θεούς» είχα […] The post Λένα Μαντά: H εξομολόγηση για το πρόβλημα της υγείας της – «Έγινε χωρίς νάρκωση, μου είπαν ”δεν θα το αντέξεις”» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»