Πόσο διαρκεί το κατεψυγμένο κρέας – Ο ασφαλέστερος τρόπος αποθήκευσης κρέατος στην κατάψυξη
12:14 - 28/01/2023
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν καταψύχετε το φρέσκο κρέας που μόλις έχετε αγοράσει από το σούπερ μάρκετ, είναι να βεβαιωθείτε ότι καταψύχετε το κρέας -και όλα τα άλλα τρόφιμα- σε θερμοκρασία -17 βαθμών Κελσίου, καθώς πρόκειται για τη θερμοκρασία που διατηρεί τα τρόφιμα ασφαλή. Είναι αποδεκτό να καταψύχετε το κρέας στην αρχική του συσκευασία, αλλά αν σκοπεύετε να το διατηρήσετε στην κατάψυξή σας για περισσότερο από δύο μήνες, το goodhousekeeping.com συνιστά να στραφείτε σε συσκευασίες όπως αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη ή ειδικό χαρτί κατάψυξης. Μπορείτε, επίσης, να σφραγίσετε την πρωτεΐνη μέσα σε μια αεροστεγή πλαστική σακούλα. Τι διάρκεια ζωής, όμως, έχει το κρέας από την στι
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr