Δανάη Μιχαλάκη: Είμαι ερωτευμένη με τον πατέρα μου
15:40 - 27/01/2023
Η αγαπημένη ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για το γεγονός ότι φέτος θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη, με τον οποίο δηλώνει πάντα ερωτευμένη, απαντά γιατί δε θα ήθελε να την σκηνοθετήσει ο σύζυγός της Γιώργος Παπαγεωργίου και εξηγεί γιατί η δημοσιότητα δεν άλλαξε καθόλου τη ζωή της. ... Περισσότερα
To άρθρο Δανάη Μιχαλάκη: Είμαι ερωτευμένη με τον πατέρα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δανάη Μιχαλάκη: Είμαι ακόμα τρελά ερωτευμένη με τον μπαμπά μου
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησε η Δανάη Μιχαλάκη το μεσημέρι της Παρασκευής (27/01). Η νεαρή ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για τη συνεργασία της για πρώτη φορά με τον πατέρα της, ηθοποιό Γιώργο Μιχαλάκη, τη δημοσιότητα και τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου. «Ήθελα να παίξω με τον μπαμπά μου. Τελικά η ζωή κάποια στιγμή σου φέρνει αυτά που επιθυμείς. Είμαι ακόμα τρελά ερωτευμένη με τον μπαμπά μου. Είναι αυστηρός κριτής αλλά μου αρέσει» ανέφερε η Δανάη Μιχαλάκη. «Με τον σύζυγό μου, είμαστε ανοιχτοί να συνεργαστούμε τηλεοπτικά αλλά όχι να με σκηνοθετήσει. Γενικά, μου αρέσ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔανάη Μιχαλάκη: «Είμαι τρελά ερωτευμένη με τον πατέρα μου» – Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαγεωργίου
Για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία μίλησε η Δανάη Μιχαλάκη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη
To άρθρο Δανάη Μιχαλάκη: «Είμαι τρελά ερωτευμένη με τον πατέρα μου» – Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαγεωργίου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔανάη Μιχαλάκη: «Είμαι ακόμα τρελά ερωτευμένη με τον μπαμπά μου»
«Η δημοσιότητα ήρθε απότομα, αλλά είχα σκεφτεί, ότι θα πρέπει να είμαι ψύχραιμη, γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού»
Διαβάστε το στο news.grΔανάη Μιχαλάκη: Είμαι ακόμα τρελά ερωτευμένη με τον πατέρα μου
Η Δανάη Μιχαλάκη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το γεγονός ότι φέτος θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη, με τον οποίο δηλώνει πάντα ερωτευμένη, απαντά γιατί δε θα ήθελε να την σκηνοθετήσει ο σύζυγός της Γιώργος Παπαγεωργίου και εξηγεί γιατί η […]
The post Δανάη Μιχαλάκη: Είμαι ακόμα τρελά ερωτευμένη με τον πατέρα μου appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr