LIVE- Πρόταση μομφής: Μητσοτάκης σε Τσίπρα: "Στην επιστολή που μου έστειλε ο κ. Ράμμος, ονόματα δεν υπήρχαν"

13:52 - 27/01/2023

Με ονομαστική ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ολοκληρωθεί η συζήτηση στη Βουλή.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρόταση μομφής: Η σφοδρή σύγκρουση Μητσοτάκη και Τσίπρα για την επιστολή Ράμμου και τα ονόματα - Εκρηκτικοί διάλογοι

«…Παραπλανάτε το Κοινοβούλιο» ανέφερε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πρόταση μομφής: Άγριος τσακωμός Μητσοτάκη – Τσίπρα για την επιστολή Ράμμου και τα ονόματα

«Να μας πείτε αν στην επιστολή του κ. Ράμμου υπήρχαν ονόματα». Αυτό ήταν το… κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα να του απαντήσει, όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα ονόματα που αποκαλύφθηκαν πως παρακολουθούνταν. Για άλλη μια φορά, μια (άγρια) κόντρα ανάμεσα στον ... Περισσότερα To άρθρο Πρόταση μομφής: Άγριος τσακωμός Μητσοτάκη – Τσίπρα για την επιστολή Ράμμου και τα ονόματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κ. Μητσοτάκης: Στην επιστολή που μου έστειλε ο κ. Ράμμος ονόματα δεν υπήρχαν

Με αναφορά στη σημερινή Ημέρα Μνήμης Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος ξεκίνησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης...

Διαβάστε το στο Zougla

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Στην επιστολή που μου έστειλε ο κ. Ράμμος, ονόματα δεν υπήρχαν

Διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην πρόταση μομφής

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Κλειστή η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας λόγω της απεργίας την Τετάρτη 20 Νοέμβρη

Πάτρα: Ανοίγει σήμερα το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Αγάπης στο προαύλιο του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα

Τάσος Σταυρογιαννόπουλος για τον Παναγιώτη Σύψα: "Είχε εργαστεί ακούραστα για την επιμόρφωση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών"

Συνάντηση Αντώνη Κουνάβη με τον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών

Επερώτηση του Σπύρου Σκιαδαρέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τους πλημμυροπαθείς του Δήμου Ερυμάνθου

Αρίων Πάτρας: Συμμετείχε με 18 αθλητές σε φιλικούς αγώνες στο Αγρίνιο