Γιώργος Δάσκαλος: «Είναι σοκαριστικό να χάνεις την δουλειά σου στην μέση της χρονιάς χωρίς καμία προειδοποίηση»

12:46 - 27/01/2023

Ο Γιώργος Δάσκαλος μίλησε στο Πρωινό μας και στην Σοφία Ραφτοπούλου για την λήξη της συνεργασίας του με την εκπομπή […] The post Γιώργος Δάσκαλος: «Είναι σοκαριστικό να χάνεις την δουλειά σου στην μέση της χρονιάς χωρίς καμία προειδοποίηση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Δάσκαλος: "Είναι σοκαριστικό να χάνεις την δουλειά σου στην μέση της χρονιάς χωρίς καμία προειδοποίηση"

"Από εκεί και πέρα είμαι σε μια ηλικία και ζούμε σε μια εποχή που, όταν κάτι ξεπερνά στην συμπεριφορά το όριο, εκεί θα αντιδράσω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: «Πληροφορηθήκαμε τον «χωρισμό» μας όταν ήμασταν ΣΚ στην Αράχωβα»

Γιώργος Λιάγκας: Έλαβε στον αέρα εξώδικο από τον Κυριάκο Βελόπουλο – Ο λόγος και όσα απάντησε ο παρουσιαστής

Έλενα Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδης: Λευκός καπνός και συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών – Τι θα συμβεί με τη μεζονέτα στη Γλυφάδα

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μπήκε στο πλατό χορεύοντας το YMCA στον αέρα – «Κόκκαλο» ο Γιώργος Παπαδάκης

Θανάσης Λάλας: Η αντίδραση και η απάντησή του για τη Χρύσα Ρώπα – «Εγώ δεν είμαι δικαστής των ανθρώπων»

Παναγιώτης Ραφαηλίδης για τον νεκρό αδελφό του: «Τον χάσαμε από έναν όγκο στο κεφάλι, ένιωθα ότι φταίω εγώ»