Χριστίνα Παππά για Άννα Μπεζάν: «Πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη και αυτό μας ένωσε πολύ»

08:26 - 27/01/2023

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε το βράδυ της Πέμπτης 27/1 η Χριστίνα Παππά, η οποία βρέθηκε To άρθρο Χριστίνα Παππά για Άννα Μπεζάν: «Πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη και αυτό μας ένωσε πολύ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Παππά για την Άννα Μπεζάν: Η νύφη μου πέρασε επιλόχειο, η εγγονή μου της μοιάζει

“Το κορίτσι πέρασε μια επιλόχειο μικρή ευτυχώς παναγία μου” ανέφερε η Χριστίνα Παππά. Η Χριστίνα Παππά έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε η νύφη της, Άννα Μπεζάν. Η μικρή Χριστίνα είναι πολύ καλά. Νομίζω ότι η μικρή μοιάζει στην Άννα. Νομίζω ότι μοιάζει λίγο σε όλους. Έχουμε ... Περισσότερα To άρθρο Χριστίνα Παππά για την Άννα Μπεζάν: Η νύφη μου πέρασε επιλόχειο, η εγγονή μου της μοιάζει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Χριστίνα Παππά για τη νύφη της, Άννα Μπεζάν: Πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη και αυτό μας ένωσε

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου, που τη συνάντησαν σε έκθεση ζωγραφικής. Η Χριστίνα Παππά μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου, που τη συνάντησαν σε έκθεση ζωγραφικής. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εγγονή της, Χριστίνα, στον γιο της, Δημήτρη Παππά και στη νύφη της, Άννα Μπεζάν, ενώ αποκάλυψε πως η μικρή μοιάζει με τη μητέρα της: «Η μικρή Χριστίνα είναι πολύ καλά. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χριστίνα Παππά για Άννα Μπεζάν: «Πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη, τώρα έχει βρει τον δρόμο της»

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στους δημοσιογράφους στην έκθεση ζωγραφικής της Μιράντας Βατοπούλου για την νύφη της Άννα Μπεζάν και την […] The post Χριστίνα Παππά για Άννα Μπεζάν: «Πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη, τώρα έχει βρει τον δρόμο της» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Παππά για Μπεζάν: "Πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη, τώρα έχει βρει τον δρόμο της"

"Είναι πολύ δυνατή μητέρα, και μετά από ένα γεγονός που συνέβη, δεν φαντάζεστε πόσο την σέβομαι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Χριστίνα Παππά για Άννα Μπεζάν: «Πέρασε μια επιλόχειο κατάθλιψη. Τώρα έχει βρει τον δρόμο της και είναι καλά»

Η Χριστίνα Παππά, μίλησε στην κάμερα του Ηappy Day, H ηθοποιός και επιχειρηματίας άφησε για λίγο τη μικρή Χριστίνα και βρέθηκε στην έκθεση ζωγραφικής της Μιράντας Βατοπούλου. Η Χριστίνα Παππά δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για την εγγονή της: «Η μικρή Χριστίνα είναι πολύ καλά. Νομίζω ότι η μικρή μοιάζει στην Άννα. Νομίζω ότι μοιάζει […] The post Χριστίνα Παππά για Άννα Μπεζάν: «Πέρασε μια επιλόχειο κατάθλιψη. Τώρα έχει βρει τον δρόμο της και είναι καλά» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας