Πάμελα Άντερσον: «Πέτυχα τον Τζακ Νίκολσον να κάνει τρίο και τον βοήθησα να φτάσει στο… τέλος»
23:00 - 26/01/2023
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις της Πάμελα Άντερσον όσον αφορά στην ερωτική της ζωή, στην οποία συναντά κανείς μεγάλες διασημότητες από τον χώρο του θεάματος. Λίγο μετά την αποκάλυψη για τον Σταλόνε και όσα όλα της έταζε για να γίνει το κορίτσι του, ένας ακόμη Χολιγουντιανός σταρ φαίνεται πως την έβλεπε ερωτικά. Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety, […]
Το άρθρο Πάμελα Άντερσον: «Πέτυχα τον Τζακ Νίκολσον να κάνει τρίο και τον βοήθησα να φτάσει στο… τέλος» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάμελα Άντερσον: «Έχω βοηθήσει τον Τζακ Νίκολσον σε τρίο να φτάσει στο τέλος»
Το περιστατικό συνέβη πριν χρόνια στη βίλα του Χιου Χέφνερ
Διαβάστε το στο in.grΠικάντικές αποκαλύψεις της Πάμελα Άντερσον: «Βοήθησα τον Τζακ Νίκολσον σε τρίο να φτάσει στο τέλος»
Η εκρηκτική ξανθιά τόνισε πως δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και να μην κοιτάξει ενώ εκείνος έκανε τρίο.
Διαβάστε το στο GazzettaΠικάντικες αποκαλύψεις της Πάμελα Άντερσον: «Βοήθησα τον Τζακ Νίκολσον σε τρίο να φτάσει στο τέλος»
Η εκρηκτική ξανθιά τόνισε πως δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και να μην κοιτάξει ενώ εκείνος έκανε τρίο.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠάμελα Άντερσον: Πέτυχα τον Τζακ Νίκολσον να κάνει τρίο – Τον «βοήθησα» να φτάσει στο τέλος
Η Πάμελα Άντερσον σε συνέντευξη που έδωσε, αποκάλυψε ότι είχε πετύχει μια φορά τον Τζακ Νίκολσον να κάνει τρίο μαζί με δύο γυναίκες και τότε εκείνη άθελα της, τον βοήθησε να ολοκληρώσει. Η ίδια μίλησε στο variety.com και ανέφερε ότι το περιστατικό που έγινε πριν χρόνια στη βίλα του Χιου Χέφνερ, ιδιοκτήτη του Playboy. «Γελούσαν και φιλιόντουσαν, “γλιστρώντας” ο ένας πάνω στον άλλον. Είχα μπει για να χρησιμοποιήσω τον καθρέφτη και έσκυψα στα γόνατα, ώστε να φτιάξω το κραγιόν μου και να μη με δουν», είπε χαρακτηριστικά. «Προσπάθησα να μην κοιτάξω, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ. Έπιασα το βλέμμα του και νομίζω ότι τον βοήθησα να φτάσει… στο τέλος, καθώς έκανε έναν αστείο ήχο. Με κοίταξε, χα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠάμελα Άντερσον: Πέτυχα τον Τζακ Νίκολσον σε τρίο και μου είπε ευχαριστώ
Η Πάμελα Άντερσον διηγήθηκε μια πιπεράτη ιστορία από την έπαυλη του Playboy, με πρωταγωνιστή τον Τζακ Νίκολσον.Η Πάμελα Άντερσον διηγήθηκε μια πιπεράτη ιστορία από την έπαυλη του Playboy, με πρωταγωνιστή τον Τζακ Νίκολσον.Το άλλοτε κουνελάκι του Χιου Χέφνερ ισχυρίστηκε πως κάποτε “είδε τον Τζακ Νίκολσον να κάνει τρίο στην έπαυλη του Playboy”, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety την Πέμπτη. Συγκεκριμένα, στην επερχόμενη αυτοβιογραφία της με τίτλο “Love, Pamela”, η διάσημη ηθοποιός […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr