Αντώνης Λουδάρος: Κατά τη διάρκεια παράστασης έπεσε πάνω μου σκηνικό και λιποθύμησα
17:12 - 26/01/2023
Ο Αντώνης Λουδάρος μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, το είδος της εκπομπής που θα επιθυμούσε να παρουσιάζει αλλά και για την «είδηση» του… θανάτου του. «Θα ήθελα να παρουσιάσω ταξιδιωτική εκπομπή, με συγκεκριμένο διαθέσιμο budget. Πώς θα περάσω με 200 ευρώ για παράδειγμα Σαββατοκύριακο στο Παρίσι. Το έχω κάνει. Σε ένα ... Περισσότερα
To άρθρο Αντώνης Λουδάρος: Κατά τη διάρκεια παράστασης έπεσε πάνω μου σκηνικό και λιποθύμησα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντώνης Λουδάρος: Κατά τη διάρκεια παράστασης έπεσε πάνω μου σκηνικό και λιποθύμησα
Ο Αντώνης Λουδάρος μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, το είδος της εκπομπής που θα επιθυμούσε να παρουσιάζει αλλά και για το απρόοπτο που του συνέβη.Ο Αντώνης Λουδάρος μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, το είδος της εκπομπής που θα επιθυμούσε να παρουσιάζει αλλά και για το απρόοπτο που του συνέβη.«Θα ήθελα να παρουσιάσω ταξιδιωτική εκπομπή, με συγκεκριμένο διαθέσιμο budget. Πώς θα περάσω με 200 ευρώ για παράδειγμα Σαββατοκύριακο στο Παρίσι. Το έχω κάνει. Σε ένα ταξίδι […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr