Στο Ιράν νοσηλεύεται ο Γιάννης Σπαλιάρας

18:09 - 26/01/2020

Στο Ιράν βρίσκεται ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος είναι άρρωστος, όπως εξολομογήθηκε στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο».Στην εκπομπή «Μαζί σου σαββατοκύριακο» και την Ελένη Ευσταθίου μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ιράν. Ο Σπαλιάρας, που βρίσκεται στο Ιράν για επαγγελματικούς λόγους, τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, που τον έχει αναγκάσει να παραμένει κλινήρης. «Κάποιος ιός είναι με πυρετό, αδυναμία και ζαλάδα. Έχω πάρει αρκετά φάρμακα, είμαι ήδη καλύτερα. Δεν ξέρω πώς αρρώστησα. Εντάξει, έρχομαι σε επαφή με πολλούς ανθρώπους, είμαι πολύ κοινωνικός γενικά, δίνω χέρι σε ανθρώπους, μαϊμούδες, άλογα. Βρίσκομαι στο Qeshm Island, είναι ένα νησάκι

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά