Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Δεν ήξερα τι μου γινόταν, όλα τα έμαθα στην ψυχοθεραπεία

04:30 - 26/01/2023

Στην παρέα της εκπομπής του Ant1, «The 2Night Show», βρέθηκε την Τετάρτη (25/1) η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η ταλαντούχα ηθοποιός άλλαξε ρόλους με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση των δύο φίλων, που συζήτησαν με αμεσότητα και ειλικρίνεια. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε περί συντροφικότητας, για την κόρη της, Μαρία Χάνου, αλλά και τα μαθήματα ζωής που έμαθε από την ψυχοθεραπεία, αλλά και τον έρωτα που θα ήθελε στη ζωή της, με… προϋποθέσεις. «Δεν ήξερα τι μου γινόταν, όλα τα έμαθα στην ψυχοθεραπεία. Η ψυχοθεραπεύτριά μου έλεγε κατά καιρούς ότι οι καλλιτέχνες είναι από την υψηλότερη κλίμακα αυτών που χρειάζονται ψυχοθεραπεία. Δεν ήξερα, ήταν όλα παιχνίδι, βού

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στον Αρναούτογλου: «Βούταγα στα δύσκολα, με απώλειες, τραύματα»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 25/1 η To άρθρο Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στον Αρναούτογλου: «Βούταγα στα δύσκολα, με απώλειες, τραύματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Επιχείρηση – σκούπα της αστυνομίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 23/12/2024

Σοκάρει η καταγγελία 18χρονου από την Πάτρα – 16χρονος με τη βοήθεια άλλου ατόμου τον ακινητοποίησε και τον βίασε

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Όλες οι αργίες και τα τριήμερα του 2025

Εμπρησμός σε μεσιτικό γραφείο στην Ακρόπολη