Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η ψυχοθεραπεία μου ξεκαθάρισε πολύ μεγάλα τοπία»
02:22 - 26/01/2023
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη […]
The post Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η ψυχοθεραπεία μου ξεκαθάρισε πολύ μεγάλα τοπία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Βούταγα στα δύσκολα – Με την ψυχοθεραπεία ξεκαθάρισαν τοπία»
Αποκαλυπτική η ηθοποιός
Διαβάστε το στο in.grΕλισάβετ Κωνσταντινίδου: «Με την ψυχοθεραπεία ξεκαθάρισαν τοπία» (ΒΙΝΤΕΟ)
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show και μεταξύ άλλων, μίλησε για την κόρη της, την ψυχοθεραπεία και τον έρωτα.
Διαβάστε το στο neolaia.grΕλισάβετ Κωνσταντινίδου: "Η ψυχοθεραπεία ξεκαθάρισε πολύ μεγάλα τοπία"
"Δεν ήξερα τι μου γινόταν κι όλα τα έμαθα από την ψυχοθεραπεία"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΕλισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η ψυχοθεραπεία ξεκαθάρισε πολλά μέσα μου»
Kαλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη της και πόσο την έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία. Η ίδια είπε μεταξύ άλλων πως θα ήθελε να φύγει σε μια ξύλινη πολυθρόνα και να βλέπει τη θάλασσα. Επιπλέον τόνισε πως θέλει να δώσε ι […]
The post Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η ψυχοθεραπεία ξεκαθάρισε πολλά μέσα μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr