Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η ψυχοθεραπεία μου ξεκαθάρισε πολύ μεγάλα τοπία»

02:22 - 26/01/2023

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη […] The post Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η ψυχοθεραπεία μου ξεκαθάρισε πολύ μεγάλα τοπία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Βούταγα στα δύσκολα – Με την ψυχοθεραπεία ξεκαθάρισαν τοπία»

Αποκαλυπτική η ηθοποιός

Διαβάστε το στο in.gr

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Με την ψυχοθεραπεία ξεκαθάρισαν τοπία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show και μεταξύ άλλων, μίλησε για την κόρη της, την ψυχοθεραπεία και τον έρωτα.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: "Η ψυχοθεραπεία ξεκαθάρισε πολύ μεγάλα τοπία"

"Δεν ήξερα τι μου γινόταν κι όλα τα έμαθα από την ψυχοθεραπεία"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η ψυχοθεραπεία ξεκαθάρισε πολλά μέσα μου»

Kαλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη της και πόσο την έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία. Η ίδια είπε μεταξύ άλλων πως θα ήθελε να φύγει σε μια ξύλινη πολυθρόνα και να βλέπει τη θάλασσα. Επιπλέον τόνισε πως θέλει να δώσε ι […] The post Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η ψυχοθεραπεία ξεκαθάρισε πολλά μέσα μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»