Παράγοντας κινδύνου για Πάρκινσον τα γαλακτοκομικά “με χαμηλά λιπαρά”
18:36 - 25/01/2023
Οι άνθρωποι που καταναλώνουν πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα με χαμηλά λιπαρά (τουλάχιστον τρεις μερίδες κάθε μέρα), αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν τη νόσο Πάρκινσον, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Οι ερευνητές της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, με επικεφαλής την Κάθριν Χιούζ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Neurology» της Αμερικανικής Ακαδημίας […]
Παράγοντας κινδύνου για Πάρκινσον τα γαλακτοκομικά “με χαμηλά λιπαρά” on BLUE SKY.
Διαβάστε Περισσότερα στο blueskytv.gr