Παράγοντας κινδύνου για Πάρκινσον τα γαλακτοκομικά “με χαμηλά λιπαρά”

18:36 - 25/01/2023

Οι άνθρωποι που καταναλώνουν πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα με χαμηλά λιπαρά (τουλάχιστον τρεις μερίδες κάθε μέρα), αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν τη νόσο Πάρκινσον, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Οι ερευνητές της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, με επικεφαλής την Κάθριν Χιούζ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Neurology» της Αμερικανικής Ακαδημίας […] Παράγοντας κινδύνου για Πάρκινσον τα γαλακτοκομικά “με χαμηλά λιπαρά” on BLUE SKY.

Διαβάστε Περισσότερα στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ blueskytv.gr

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η φάση ερευνών για υδρογονάνθρακες στην Κρήτη: Ξεκινά η 2η

SYM ADX 300 TCS

Συγκλονισμένος ο κόσμος του ποδοσφαίρου από τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

ΗΠΑ: Σε συναγερμό η Φλόριδα για τον κυκλώνα Μίλτον – Χιλιάδες φεύγουν για να γλιτώσουν

Γερμανία: Αναβάλλεται η συνάντηση της Ομάδας Επαφής για την Ουκρανία

Ισραήλ: Έξι τραυματίες από επιθέσεις με μαχαίρι στη Χαντέρα