Βασίλης Ζούλιας: «Κακώς είχα κάνει και δοκιμαστικό για το My style rocks»
12:58 - 25/01/2023
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Ζούλιας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Τετάρτη στο OPEN. […]
The post Βασίλης Ζούλιας: «Κακώς είχα κάνει και δοκιμαστικό για το My style rocks» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Ζούλιας: Κακώς είχα κάνει και δοκιμαστικό για το My style rocks – Δεν κάνω για ριάλιτι
Την πεποίθηση πως δεν είναι τηλεοπτικό πρόσωπο και πως δεν κάνει για ριάλιτι εξέφρασε ο Βασίλης Ζούλιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open το πρωί της Τετάρτης (25/01). Ο σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην συμμετοχή του στον πρόσφατο κύκλο του GNTM αλλά και στο δοκιμαστικό που είχε κάνει παλιότερα για να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. «Δεν κάνω για ριάλιτι εγώ, δεν πιστεύω ότι είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο και δεν είμαι για αυτά τα κανάλια τουλάχιστον. Μπορεί να είμαι καλός για την ΕΡΤ1 και το History Channel. Καλεσμένος με χαρά να βρεθώ ξανά στο GNTM αλλά ακόμα είμαι νωρίς, δεν έχει συζητηθεί κάτι. Δε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒασίλης Ζούλιας: «Κακώς είχα κάνει και δοκιμαστικό για το My style rocks»
Ο Βασίλης Ζούλιας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και στον δημοσιογράφο, Αλέξανδρο Ρούτα. Ο
To άρθρο Βασίλης Ζούλιας: «Κακώς είχα κάνει και δοκιμαστικό για το My style rocks» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒασίλης Ζούλιας: «Είχα κάνει δοκιμαστικό για το My Style Rocks, κακώς βέβαια»
Ο Βασίλης Ζούλιας είναι ένας σχεδιαστής μόδας που δεν διστάζει να λέει ανοιχτά την άποψή του, Ταλαντούχος και ανήσυχο πνεύμα πάντα έχει κάτι καινούριο να πει. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην γκεστ εμφάνισή του στο GNTM 5 αλλά και το δοκιμαστικό που είχε κάνει για το […]
The post Βασίλης Ζούλιας: «Είχα κάνει δοκιμαστικό για το My Style Rocks, κακώς βέβαια» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr