Μαρία Ιωαννίδου: «Θα βγω στην εκπομπή της Ναταλίας, αλλά έχω και μεγαλύτερα όνειρα»
08:20 - 25/01/2023
Για το βιβλίο της, αλλά και για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού απάντησε η Μαρία Ιωαννίδου, σε δηλώσεις που έκανε […]
The post Μαρία Ιωαννίδου: «Θα βγω στην εκπομπή της Ναταλίας, αλλά έχω και μεγαλύτερα όνειρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Μαζί μεγαλώσαμε»
«Δηλαδή αυτή μικρή κι εγώ πιο μεγάλη» εξήγησε η ηθοποιός, μιλώντας για το βιβλίο της, το οποίο περιλαμβάνει και την παρουσιάστρια - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜαρία Ιωαννίδου: «Θα βγω στην εκπομπή της Ναταλίας, αλλά έχω και μεγαλύτερα όνειρα»
Η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε για το βιβλίο της, αλλά και για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.
Η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε για το βιβλίο της, αλλά και για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. «Δεν μπορώ να λέω ψέματα, εντάξει; Δεν ξέρω αν το διάβασε η Ναταλία το βιβλίο μου, ας το διαβάσει. Εγώ της το έστειλα. Αφού παίζει στο βιβλίο, μαζί μεγαλώσαμε, δηλαδή […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Ιωαννίδου: «Κάποια στιγμή θα βγω στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αλλά έχω και μεγαλύτερα όνειρα»
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε το βράδυ της Τρίτης 25/1 η Μαρία Ιωαννίδου,
To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: «Κάποια στιγμή θα βγω στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αλλά έχω και μεγαλύτερα όνειρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαρία Ιωαννίδου: "Θα βγω στην εκπομπή της Ναταλίας, αλλά έχω και μεγαλύτερα όνειρα"
"Να τα διαχωρίζουμε αυτά γιατί λέτε άλλα και μετά παίζουμε μπουνιές"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr