Μαρία Ιωαννίδου: «Θα βγω στην εκπομπή της Ναταλίας, αλλά έχω και μεγαλύτερα όνειρα»

08:20 - 25/01/2023

Για το βιβλίο της, αλλά και για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού απάντησε η Μαρία Ιωαννίδου, σε δηλώσεις που έκανε […] The post Μαρία Ιωαννίδου: «Θα βγω στην εκπομπή της Ναταλίας, αλλά έχω και μεγαλύτερα όνειρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Μαζί μεγαλώσαμε»

«Δηλαδή αυτή μικρή κι εγώ πιο μεγάλη» εξήγησε η ηθοποιός, μιλώντας για το βιβλίο της, το οποίο περιλαμβάνει και την παρουσιάστρια - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μαρία Ιωαννίδου: «Θα βγω στην εκπομπή της Ναταλίας, αλλά έχω και μεγαλύτερα όνειρα»

Η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε για το βιβλίο της, αλλά και για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε για το βιβλίο της, αλλά και για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. «Δεν μπορώ να λέω ψέματα, εντάξει; Δεν ξέρω αν το διάβασε η Ναταλία το βιβλίο μου, ας το διαβάσει. Εγώ της το έστειλα. Αφού παίζει στο βιβλίο, μαζί μεγαλώσαμε, δηλαδή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Ιωαννίδου: «Κάποια στιγμή θα βγω στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αλλά έχω και μεγαλύτερα όνειρα»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε το βράδυ της Τρίτης 25/1 η Μαρία Ιωαννίδου, To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: «Κάποια στιγμή θα βγω στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αλλά έχω και μεγαλύτερα όνειρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαρία Ιωαννίδου: "Θα βγω στην εκπομπή της Ναταλίας, αλλά έχω και μεγαλύτερα όνειρα"

"Να τα διαχωρίζουμε αυτά γιατί λέτε άλλα και μετά παίζουμε μπουνιές"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»