Ο «εξτρεμιστής του Ισλάμ» στο email που έστειλε, έγραψε: «Στο όνομα του Αλλάχ πρέπει να πεθάνετε»

00:50 - 25/01/2023

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης (24/1) σε έξι μεγάλα νοσοκομεία μετά από email που εστάλη και προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας από έναν υποτιθέμενο «εξτρεμιστή του Ισλάμ». Σύμφωνα με το Star, ο αποστολέας φέρεται να είναι ισλαμιστής, ο οποίος δήλωνε έτοιμος «να χύσει το αίμα του για το Ισλάμ». «Στο όνομα του Αλλάχ και του προφήτη μας Μωάμεθ πρέπει να πεθάνετε» έγραφε στο απειλητικό email του. Από τις φωτογραφίες που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού, ο «ισλαμιστής» φέρεται να έγραψε στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: «Είμαι ο ιμάμης Βλαντ Σεβελίεφ από την οργάνωση των Ταλιμπάν. Είμαι Τατάρος Μουσουλμάνος και είμαι έτοιμος να χύσω το αίμα μου για το Ισλά

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 25/12/2024

Κακοκαιρία στην Εύβοια: Οικογένεια με ένα παιδάκι εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό τους

Πύργος: Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε Ρομά και Πακιστανούς με αρκετούς τραυματισμούς

Στη Βιέννη για τα Χριστούγεννα η Ελένη Βουλγαράκη με τον Φώτη Ιωαννίδη

Πληρώνει τη ρήτρα για τον… νέο Βιλένα ο ΠΑΟΚ – Αρπάζει και πρώην Έλληνα της ΑΕΚ!

Πτώμα βρέθηκεσε τροχό αεροσκάφους της United Airlines μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Χαβάης