Έγκλημα στο Βελβεντό: Αναβολή στην έφεση - «Τα ισόβια να είναι ισόβια», ξεσπά η μητέρα της Ανθής Λινάρδου

20:16 - 24/01/2023

Ο σύζυγός της τη σκότωσε ενώ τα παιδιά τους ήταν στα δωμάτιά τους - Την έθαψε σε χωράφι του

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έγκλημα στο Βελβεντό Κοζάνης: «Παίρνω ζωή από τα εγγόνια μου κι εκείνα από εμένα», λέει η μητέρα Ανθής Λινάρδου

Κοζάνη: Τον Ιανουάριο του 2016, η Ανθή Λινάρδου, με καταγωγή από την Παλαιοβαρβάσαινα Ηλείας έπεσε θύμα γυναικοκτονίας από τα χέρια του συζύγου της, Τάσου Τσιουχάρα στο Βελβεντό Κοζάνης. Ο 40χρονος τότε αγρότης στραγγάλισε την 37χρονη σύζυγό του, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, την ώρα που τα τρία παιδιά τους βρίσκονταν στα δωμάτιά τους. Εφτά […] Το άρθρο Έγκλημα στο Βελβεντό Κοζάνης: «Παίρνω ζωή από τα εγγόνια μου κι εκείνα από εμένα», λέει η μητέρα Ανθής Λινάρδου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Η Μελόνι θέλει να ξαναρχίσει η μεταφορά αιτούντων άσυλο στα κέντρα της Αλβανίας μέσα στον Ιανουάριο

Στο νοσοκομείο με πυρετό ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον

Ανθρώπινη αλυσίδα κατά του μίσους στη αγορά του Μαγδεμβούργου και την ίδια ώρα διαδήλωση της AfD για την ασφάλεια

Ιταλία: Εγκρίθηκε η συνέχιση της παροχής στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία μέχρι το τέλος του 2025

«Πρόκληση» και ακροδεξιά η κυβέρνηση Μπαϊρού, λέει η γαλλική Αριστερά

Λίλι Άλεν: Χώρισε από τον Ντέιβιντ Χάρμπορ και μπήκε σε εφαρμογή γνωριμιών