Ερρίκος Ανδρέου: Θλίψη στην κηδεία του – Απούσα η σύζυγός του, Νόρα Βαλσάμη
15:00 - 24/01/2023
Το τελευταίο αντίο στον καταξιωμένο σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου, βρέθηκαν να πουν σήμερα στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου
To άρθρο Ερρίκος Ανδρέου: Θλίψη στην κηδεία του – Απούσα η σύζυγός του, Νόρα Βαλσάμη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Ερρίκου Ανδρέου - Απούσα η σύζυγός του Νόρα Βαλσάμη
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο τελευταίο αντίο στον καταξιωμένο σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου το μεσημέρι της Τρίτης 24/1 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Ο γιος του ‘Ερικ ήταν εκεί για να τον αποχαιρετήσει όπως και όλοι εκείνοι που αγάπησαν Ερρίκο Ανδρέου. Απούσα ήταν η σύζυγός του Νόρα Βαλσάμη, αφού η κατάσταση της υγείας της δεν της ... Περισσότερα
To άρθρο Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Ερρίκου Ανδρέου - Απούσα η σύζυγός του Νόρα Βαλσάμη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΕρρίκος Ανδρέου: Θλίψη στην κηδεία του – Απούσα η σύζυγός του, Νόρα Βαλσάμη
«Πατέρα μου, θα σε έχω για πάντα στην καρδιά μου, όσο θα υπάρχω»
Διαβάστε το στο in.grΕρρίκος Ανδρέου: Θλίψη στην κηδεία του – Απούσα η σύζυγός του, Νόρα Βαλσάμη
Το τελευταίο αντίο στον καταξιωμένο σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου, βρέθηκαν να πουν σήμερα στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου ο γιος του ‘Ερικ και όλοι εκείνοι που τον αγάπησαν μέσα στην πορεία της ζωής του και από το έργο του ενώ απούσα ήταν η σύζυγός του Νόρα Βαλσάμη καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν της επέτρεψε να βρίσκεται εκεί.
Το τελευταίο αντίο στον καταξιωμένο σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου, βρέθηκαν να πουν σήμερα στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου ο γιος του ‘Ερικ και όλοι εκείνοι που τον αγάπησαν μέσα στην πορεία της ζωής του και από το έργο του ενώ απούσα ήταν η σύζυγός του Νόρα Βαλσάμη καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν της επέτρεψε να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕρρίκος Ανδρέου: Τελευταίο «αντίο» στον καταξιωμένο σκηνοθέτη χωρίς τη Νόρα Βαλσάμη – ΦΩΤΟ
Το τελευταίο «αντίο» στον καταξιωμένο σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου, βρέθηκαν να πουν σήμερα στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου ο γιος του ‘Ερικ και όλοι εκείνοι που τον αγάπησαν μέσα στην πορεία της ζωής του και από το έργο του ενώ απούσα ήταν η σύζυγός του Νόρα Βαλσάμη καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν της επέτρεψε να […]
Διαβάστε το στο dete.gr