Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να χτίσει σχολείο στην πολιτεία της Βικτώρια

14:58 - 24/01/2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν χαρούμενος με την πρόκριση του στα ημιτελικά του Australian Open αλλά και με την εμφάνιση του στον δεύτερο προημιτελικό της διοργάνωσης με τον Γίρι Λεχέτσκα. Μετά το τέλος του προημιτελικού του Australian Open με τον Γίρι Λεχέτσκα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε ακόμα για την ηθοποιό Μάργκοτ Ρόμπι, αλλά και τη φιλανθρωπική ... Περισσότερα To άρθρο Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να χτίσει σχολείο στην πολιτεία της Βικτώρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: «Θέλω να κερδίσω το Australian Open και να χτίσω ένα σχολείο στη Βικτώρια»

Μέλι… έσταξε για την Αυστραλία στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Διαβάστε το στο in.gr

Τσιτσιπάς: «Θέλω μία ημέρα να χτίσω ένα σχολείο στη Μελβούρνη»

O Στέφανος Τσιτσιπάς για άλλο ένα παιχνίδι έμεινε ευχαριστημένος από την αντίδρασή του στις δύσκολες καταστάσεις και ανέφερε πως θέλει μία ημέρα να χτίσει ένα σχολείο στη Μελβούρνη.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Τσιτσιπάς: «Θέλω να κερδίσω το Australian Open και να χτίσω ένα σχολείο στη Βικτώρια»

Μέλι… έσταξε για την Αυστραλία στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Να κατακτήσω το Australian Open και να χτίσω σχολείο στη Βικτώρια»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε ότι θα ήθελε να κερδίσει το Australian Open και να δωρίσει ένα μέρος του…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Χουλιάν Άλβαρες της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ζευγάρι με την πρώην πορνοστάρ Μία Καλίφα

Ντόναλντ Τραμπ και Έλον Μασκ τραγουδούν «God Bless America» με τον ιδρυτή της Tesla να μην γνωρίζει τα λόγια

Βουλευτές Μαορί διέκοψαν με τον τελετουργικό χορό Χάκα, την ψήφιση νομοσχεδίου στη Νέα Ζηλανδία

Σπείρα «έσπρωχνε» ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της Αττικής – Ο αρχηγός, ο διακινητής και η αποθηκάριος

Καιρός αύριο: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Βίντεο ντοκουμέντο από το καρτέρι θανάτου του 30χρονου στην Δώρα στο κέντρο του Αγρινίου – Τα απειλητικά sms