Βρισηίδα Ανδριώτου: Ο λόγος που δεν θέλει να είναι στο πάνελ της Φαίης Σκορδά
13:54 - 24/01/2023
Η Βρισηίδα Ανδριώτου, με story που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξέσπασε κατά όλων όσοι κάνουν πόλεμο στον […]
The post Βρισηίδα Ανδριώτου: Ο λόγος που δεν θέλει να είναι στο πάνελ της Φαίης Σκορδά appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε η Βρισηίδα Ανδριώτου: «Οι λόγοι που δεν θέλω να είμαι στο πάνελ του ΣΚΑΪ είναι αρκετοί»
Survivor All Star: Η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέσπασε για όσα ακούστηκαν για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα στο ΣΚΑΪΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΒρισηίδα Ανδριώτου: Οι λόγοι που δεν θέλει να είναι στο πάνελ της Σκορδά και η αλήθεια για την «επικοινωνία» Μαρτίκα – Φιντιρίκου
Ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου με κάποια πράγματα που ακούγονται για τον Σπύρο Μαρτίκα.
To άρθρο Βρισηίδα Ανδριώτου: Οι λόγοι που δεν θέλει να είναι στο πάνελ της Σκορδά και η αλήθεια για την «επικοινωνία» Μαρτίκα – Φιντιρίκου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΞέσπασε η Βρισηίδα Ανδριώτου: “Οι λόγοι που δεν θέλω να είμαι στο πάνελ του ΣΚΑΪ είναι αρκετοί”
Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα θέλησε να τοποθετηθεί η Βρισηίδα Ανδριώτου σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ο σύντροφός, ο Σπύρος Μαρτίκας, όσο διαγωνίζεται στο “Survivor All Star”. H ίδια αναφέρθηκε στην οικειοθελή αποχώρησή της αλλά και στους λόγους που δεν επιθυμεί να νρεθεί σε πάνελ εκπομπής του ΣΚΑΪ. Αναλυτικότερα, η Βρισηίδα Ανδριώτου έγραψε […]
Διαβάστε το στο dete.gr