Αργύρης Αγγέλου για Νίκο Βέρτη: «Όλοι οι παντελονάτοι ξεχύθηκαν στους δρόμους»
13:26 - 24/01/2023
Έντονες είναι οι συζητήσεις και η αναπαραγωγή τις τελευταίες ώρες σχετικά με μια συνέντευξη που είπε
To άρθρο Αργύρης Αγγέλου για Νίκο Βέρτη: «Όλοι οι παντελονάτοι ξεχύθηκαν στους δρόμους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αργύρης Αγγέλου: «Σφάζει» τον Νίκο Βέρτη – «Όλοι οι παντελονάτοι…»
Δείτε τι είπε ο Αργύρης Αγγέλου
Διαβάστε το στο in.grΑργύρης Αγγέλου για Νίκο Βέρτη: Όλοι οι παντελονάτοι ξεχύθηκαν στους δρόμους
Την ενόχλησή του για τις δηλώσεις του Νίκου Βέρτη που τις τελευταίες ώρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εξέφρασε ο Αργύρης Αγγέλου. Ειδικότερα, ο τραγουδιστής είχε πει «αν ήμουν gay, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτε να το πω δημόσια» και «μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω». «Αν είσαι gay, δεν πρέπει να ντρέπεσαι να το πεις. Είχα παιδικούς φίλους gay, οι οποίοι δεν ντρέπονταν για αυτό. Αν ήμουν gay, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτε να το πω δημόσια. Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιες, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα είχα έστω και 1% μέσα μου ομοφυλοφιλικές τάσεις. Προσωπικά, ξέρεις, λυπάμαι για εκείνους που δεν έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑργύρης Αγγέλου για Νίκο Βέρτη: «Συγγνώμη, πέσαμε στην παγίδα μέσα στην άγνοιά μας»
Συγγνώμη από τον Νίκο Βέρτη ζήτησε σήμερα ο Αργύρης Αγγέλου, μετά τα όσα είπε, σχετικά με μια παλιά συνέντευξη που […]
The post Αργύρης Αγγέλου για Νίκο Βέρτη: «Συγγνώμη, πέσαμε στην παγίδα μέσα στην άγνοιά μας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑργύρης Αγγέλου για Νίκο Βέρτη: «Όλοι οι παντελονάτοι ξεχύθηκαν στους δρόμους»
Έντονες είναι οι συζητήσεις και η αναπαραγωγή τις τελευταίες ώρες σχετικά με μια συνέντευξη που είπε παραχωρήσει πριν από εννιά χρόνια ο Νίκος Βέρτης στον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη και στο περιοδικό People. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στους ομοφυλόφιλους, τονίζοντας πως αν ο ίδιος ήταν gay θα μιλούσε ανοιχτά από την πρώτη στιγμή, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑργύρης Αγγέλου για Νίκο Βέρτη: «Όλοι οι παντελονάτοι ξεχύθηκαν στους δρόμους»
Ο Αργύρης Αγγέλου άφησε "αιχμές" κατά του Νίκου Βέρτη.
Διαβάστε το στο neolaia.grΑγγέλου για Βέρτη: "Όλοι οι παντελονάτοι ξεχύθηκαν στους δρόμους"
"Πολύ λάθος κίνηση του Νίκου Βέρτη. Κάτι λέει και για τον χαρακτήρα του αυτό"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr