Η Τζασίντα Άρντερν με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε την πρωθυπουργία στην Αυστραλία δίπλα στους Μαορί

13:12 - 24/01/2023

Η Τζασίντα Άρντερν, πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, η οποία έγινε γνωστή για την επιτυχημένη στρατηγική της για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid αλλά και για την στάση της, στη σφαγή 51 ανθρώπων σε δύο τζαμιά, ανακοίνωσε απροσδόκητα την προηγούμενη Πέμπτη ότι θα παραιτηθεί μετά από σχεδόν έξι χρόνια. «Φεύγω, γιατί έχοντας έναν τόσο σημαντικό ρόλο, δημιουργεί ευθύνες και αυτό σημαίνει πως πρέπει να γνωρίζεις πότε είσαι το κατάλληλο άτομο για να ηγηθείς αλλά και πότε δεν είσαι», είχε πει. «Ξέρω τι χρειάζεται αυτή η δουλειά. Και ξέρω ότι δεν έχω πια αρκετά για να ανταποκριθώ. Είναι τόσο απλό» ανέφερε χαρακτηριστικά. Η 42χρονη πολιτικός, η νεότερη πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας τα τελ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σαν σήμερα 2 Νοεμβρίου: Γεννιέται ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Νομπελίστας ποιητής που ύμνησε το ελληνικό φως και το Αιγαίο

Αταμάν: Είμαι ο πρωταθλητής προπονητής τα τελευταία 5-6 χρόνια και προσπαθούν να με κερδίσουν

Υγρό καθαρισμού και ασετόν με πάγο σε σφηνάκι – Τα ποτά «μπόμπες» που κυκλοφορούν τη νύχτα και τα προβλήματα που προκαλούν

Ετοιμάζει υπερήφανη πώληση στην ΑΕΚ ο Ριμπάλτα – Ομάδα της Premier για Έλληνα άσο

«Τα πήγαινε ο πατέρας τους σχολείο – Είναι σε κακή κατάσταση» λέει ο πρόεδρος των Ρομά για το νεκρό 5χρονο αγόρι στο Μαρκόπουλο

Μυτιλήνη: Ποινές φυλάκισης σε τέσσερα άτομα, για επεισόδια στη Θέρμη το 2020