Η Δέσποινα Μοιραράκη για την απώλεια του συζύγου της: «Ήξερα ότι τελειώνουν οι μέρες του»

11:22 - 24/01/2023

Για το Cash or Trash, αλλά και για την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη στους ρεπόρτερ […] The post Η Δέσποινα Μοιραράκη για την απώλεια του συζύγου της: «Ήξερα ότι τελειώνουν οι μέρες του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη για την απώλεια του συζύγου της: «Ήξερα ότι τελειώνουν οι μέρες του»

Για το Cash or Trash, αλλά και για την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.  Για το Cash or Trash, αλλά και για την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.  «Θέλω το Cash or Trash να συνεχιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο γιατί για μένα αυτή τη στιγμή είναι βάλσαμο για την ψυχή μου. Ήρθε στην πιο άσχημη περίοδο της ζωής μου. Κι εκείνο που […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δέσποινα Μοιραράκη για τον θάνατο του συζύγου της: «Είναι πολύ δύσκολο, υπάρχουν στιγμές που πέφτω πολύ»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 25/1 η Δέσποινα Μοιραράκη. Η γνωστή To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη για τον θάνατο του συζύγου της: «Είναι πολύ δύσκολο, υπάρχουν στιγμές που πέφτω πολύ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Απούσα η Νόρα Βαλσάμη από την κηδεία του συζύγου της Ερρίκου Ανδρέου

Το τελευταίο αντίο στον καταξιωμένο σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου, βρέθηκαν να πουν σήμερα στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου ο γιος του ‘Ερικ και όλοι εκείνοι που τον αγάπησαν μέσα στην πορεία της ζωής του και από το έργο του ενώ απούσα ήταν η σύζυγός του Νόρα Βαλσάμη καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν της επέτρεψε να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»