Αννίτα Πάνια: «Έλεγαν ότι είμαι κακός άνθρωπος κι έχω μίσος για τους ανθρώπους»
10:42 - 24/01/2023
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη έδωσε η Αννίτα Πάνια. Η παρουσιάστρια μίλησε για το ξεκίνημά της […]
The post Αννίτα Πάνια: «Έλεγαν ότι είμαι κακός άνθρωπος κι έχω μίσος για τους ανθρώπους» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αννίτα Πάνια: «Έλεγαν ότι είμαι κακός άνθρωπος κι έχω μίσος για τους ανθρώπους»
Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεόραση, τον γάμο της, τον γιο της και την αυστηρή κριτική
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑννίτα Πάνια: «Έλεγαν ότι εγώ είμαι κακός άνθρωπος και μισώ τους ανθρώπους»
Η Αννίτα Πάνια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη, όπου μίλησε για το ξεκίνημά της στην τηλεόραση, τον γάμο της, τον γιο της, την αυστηρή κριτική και τα σχόλια, αλλά και την αποψινή της πρεμιέρα στο MEGA με την εκπομπή «Έλεος!». Αρχικά η παρουσιάστρια είπε για τη νέα της εκπομπή με […]
The post Αννίτα Πάνια: «Έλεγαν ότι εγώ είμαι κακός άνθρωπος και μισώ τους ανθρώπους» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΑννίτα Πάνια: «Έλεγαν ότι είμαι κακός άνθρωπος»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη έδωσε η Αννίτα Πάνια.
Διαβάστε το στο thebest.grΑννίτα Πάνια: «Έλεγαν ότι εγώ είμαι κακός άνθρωπος και μισώ τους ανθρώπους»
Η Αννίτα Πάνια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη, όπου μίλησε [...]
The post Αννίτα Πάνια: «Έλεγαν ότι εγώ είμαι κακός άνθρωπος και μισώ τους ανθρώπους» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr