Τζορτζ Τσούνης: Ο Αμερικανός πρέσβης μιλά για τον πατέρα του – «Τον σκέφτομαι κάθε μέρα»

00:56 - 24/01/2023

Ο Αμερικανός πρέσβης σε ένα οδοιπορικό στον τόπο καταγωγής του με τη Νίκη Λυμπεράκη μίλησε για την οικογένειά του και το αμερικάνικο όνειρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζορτζ Τσούνης: Συγκινήθηκε μιλώντας για τον πατέρα του - Κάθε μέρα τον σκέφτομαι

Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, τόνισε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τζορτζ Τσούνης: Ο Αμερικανός πρέσβης μιλά για τον πατέρα του

Ο Αμερικανός πρέσβης σε ένα οδοιπορικό στον τόπο καταγωγής του με τη Νίκη Λυμπεράκη μίλησε για την οικογένειά του και το αμερικάνικο όνειρο.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Τζορτζ Τσούνης: Συγκινήθηκε για τον πατέρα του – «Κάθε μέρα τον σκέφτομαι»

Φανερά συγκινημένος ο Τζορτζ Τσούνης μίλησε για τον πατέρα του, τον οποίο, όπως είπε «τον σκέφτεται κάθε μέρα» από τότε που τον έχασε.Φανερά συγκινημένος ο Τζορτζ Τσούνης μίλησε για τον πατέρα του, τον οποίο, όπως είπε «τον σκέφτεται κάθε μέρα» από τότε που τον έχασε.Μιλώντας στο Mega, ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στη μεγάλη αγάπη που έχει για την πατρίδα μας και συγκινήθηκε μιλώντας για τους γονείς του και τις ελληνικές αξίες με τις οποίες τον […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζορτζ Τσούνης: Συγκινήθηκε μιλώντας για τον πατέρα του – Κάθε μέρα τον σκέφτομαι

Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, τόνισε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα. Το άρθρο Τζορτζ Τσούνης: Συγκινήθηκε μιλώντας για τον πατέρα του – Κάθε μέρα τον σκέφτομαι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τζορτζ Τσούνης: Δάκρυσε για τον πατέρα του – «Θα έμενα σε καλύβα, αν τον είχα πίσω»

Ο Αμερικανός πρέσβης Τζόρτζ Τσούνης – με καταγωγή από τη γειτονική Ναυπακτία – μίλησε στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη, μέσα από ένα οδοιπορικό στον τόπο καταγωγής του, τον δωρικό Πλάτανο Ναυπακτίας.Ο νέος Αμερικανός πρέσβης αναφέρθηκε στις ρίζες του, την ιστορία της οικογένειάς του, τις δουλειές του στις ΗΠΑ, αλλά και – έντονα συγκινημένος – στον […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Τζορτζ Τσούνης: Ο Αμερικανός πρέσβης λύγισε μιλώντας για τον πατέρα του

Ο Αμερικανός πρέσβης Τζορτζ Τσούνης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» και τη Νίκη Λυμπεράκη και έκανε, μεταξύ άλλων, ένα οδοιπορικό στον τόπο καταγωγής του, τον Πλάτανο Ναυπακτίας. Ο Τζορτζ Τσούνης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του επιστρέφοντας στις ρίζες του. «Σκέφτομαι κάθε μέρα τι θα μου έλεγε ο πατέρας μου. Έχασα […] The post Τζορτζ Τσούνης: Ο Αμερικανός πρέσβης λύγισε μιλώντας για τον πατέρα του appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Η τελευταία ευκαιρία του Αλμέιδα

Επιτυχής διάσωση λύκου από πηγάδι βάθους 13 μέτρων στην Κάτω Τιθορέα

«Έχω παιδιά» στο MEGA: Ξεκαρδιστικές στιγμές έρχονται και αυτή την εβδομάδα

«Λαϊκά δικαστήρια» στην ΑΕΚ μετά την τεσσάρα στο Καραϊσκάκη – Οπαδοί περίμεναν τους παίκτες στα Σπάτα

Χρυσές λίρες: Τι έφερε η εκλογή Τραμπ και πώς αντιδρούν οι Έλληνες επενδυτές [γραφήματα]

Ντόναλντ Τραμπ: Θέλει συμφωνίες για Ουκρανία και Μέση Ανατολή – Τα 5 μεγάλα «αγκάθια», σύμφωνα με το Politico