Ραμόνα Βλαντή: Στην κηδεία μου θα έχουμε dress code – Θα είναι με πρόσκληση
20:42 - 23/01/2023
Αποκαλύψεις για την… κηδεία της έκανε η Ραμόνα Βλαντή η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην στήλη της Φωτεινής Ψυχίδου «Τι Ψυχή(Δου) Θα Παραδώσεις;» της εκπομπής «Breakfast@Star». Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks εξομολογήθηκε πτυχές της προσωπικής της ζωής σε σχέση με τη μόδα και το στυλ. «Δεν μπορώ όταν βλέπω ατάλαντους σε λάθος θέσεις, κακοντυμένους. Δεν έχω να μετανιώσω για κάτι, δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν. Δεν μου μιλάει η μισή showbiz αλλά είναι οκ, δεν με νοιάζει και καθόλου» δήλωσε η Ραμόνα Βλαντή, αναφέροντας ότι δεν θα μπορούσε να κάνει παρέα με μία κακοντυμένη, γιατί… βασανίζεται. «Στην κηδεία μου θα έχουμε dress code. Ο Βασίλης Ζούλιας θα μου ράψει το φόρεμα και ο Περικλής (Κον
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ραμόνα Βλαντή: «Στην κηδεία μου θα έχει dress code, δεν θα μπει ο καθένας»
Η Ραμόνα Βλαντή ήταν καλεσμένη στην στήλη της Φωτεινής Ψυχίδου «Τι Ψυχή(Δου) Θα Παραδώσεις;» στην εκπομπή Breakfast@Star. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε για την ελληνική showbiz και εξομολογήθηκε πτυχές της προσωπικής της ζωής σε σχέση με τη μόδα και το στυλ. «Δεν μπορώ όταν βλέπω ατάλαντους σε λάθος θέσεις, κακοντυμένους. Δεν έχω […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΡαμόνα Βλαντή: «Στην κηδεία μου θα έχει dress code, δεν θα μπει ο καθένας»
Η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στην στήλη της Φωτεινής Ψυχίδου «Τι Ψυχή(Δου) Θα Παραδώσεις;» στην εκπομπή Breakfast@Star.
To άρθρο Ραμόνα Βλαντή: «Στην κηδεία μου θα έχει dress code, δεν θα μπει ο καθένας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr